Registrer dig som kunde og få 12% rabat på alle produkter og spar 40 DKK på din første ordre*!
*Rabatten på 40 DKK er gældende for nyregistrerede kunder på deres første ordre fra 375 DKK (inkl. moms) inden for 5 dage efter registrering. Gyldig fra 1. december 2021 til 31. januar 2022

kr 6.132,00
(Vis alle)
Antal:

  Dette sæt bringer dig videre til næste trin i ‘madlavning med minimalt væskeforbrug’ og ’stabeltilberedning’ ved hjælp af VITALOK-tilberedningsmetoden med minimalt væskeforbrug. Indeholder den fantastiske pastaindsats til intelligent madlavning og afdrypning i én arbejds gang. Dette sæt er perfekt, hvis du har lyst til at eksperimentere lidt i køkkenet!

  • 2-liters gryde med låg - Helt perfekt til grøntsager, frugt og til beredte supper.

  • 3-liters gryde med låg - Perfekt til kogning af ris og 'fyldige' grøntsager som broccoli og blomkål.

  • 8-liters universalkogekar med låg - Anvendes til tilberedning af store portioner ris, suppe, stuvninger, fond, kød eller pasta.

  • Pastaindsats med ring - Til brug sammen med 8-liters universalkogekar til tilberedning af pasta, fisk og skaldyr og friturestegning. Kogning og afdrypning med en enkelt teknik.

  • Stort kuppellåg - Kuppellåget anvendes sammen med 8-liters universalkogekarret til tilberedning af 'fyldige' madvarer som hele kyllinger. Kan også anvendes til stabeltilberedning og som serveringsfad, når det vendes om.

  • Stort rivejern/dampkogeindsats - Anvendes til fin- og grovrivning, skivning og dampning af madvarer. Er også velegnet til stabeltilberedning sammen med den store sauterpande og 8-liters universalkogekarret.