Eau de Parfum ARTISTRY FLORA CHIC™

kr 622,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 119630
Størrelse: 50 ml
Antal:

  Som en spadseretur i Paris' legendariske Les Jardins De Bagatelle vækker ARTISTRY FLORA CHIC sanserne med citrusnoter af fransk klementin og mildhed og sødme fra fin bulgarsk rose efterfulgt af beroligende, sensuel og afslappende ylang-ylang madagaskar-blomst. Blomstrende og feminin, fortryllende og elegant – med ARTISTRY FLORA CHIC kan du charmere hele verden.

  • Elegant perfektion. ARTISTRY FLORA CHIC indeholder en nøje sammensat kombination af blomsterdufte, der er blevet omhyggeligt og grundigt udviklet, raffineret og perfektioneret af dygtige parfumierer.
  • En duft, der holder længe. ARTISTRY FLORA CHIC fås som eau de parfum, hvilket betyder, at den dejlige duft holder længere end eau de toilette-produkter.
  • Mesterlig duft. ARTISTRY FLORA CHIC er udviklet eksklusivt til ARTISTRY af det prestigefyldte dufthus Givaudan, der har mere end 250 års erfaring med at udvikle nogle af verdens mest efterspurgte dufte.
  • Tidløs duft i en smuk flakon. ARTISTRY FLORA CHIC leveres i en smukt håndlavet flakon, der er fremstillet af elegant lyserødt glas samt har et flot guldfarvet låg og et bånd i råsilke. Alt ved den udstråler eksklusivitet, luksus og kvindelighed.

  Sprayes på et eller to udvalgte steder, hvor pulsen banker (nakken, på indersiden af albuerne, håndleddene, bag ørerne, knæhaserne eller på kravebenet) – de områder, hvor kroppen udsender varme, så du indhylles i velduft. Påfør duften, så ofte du ønsker.