Indgår i sæt

Enriching Eye Cream ARTISTRY YOUTH XTEND™

kr 490,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 113810
Størrelse: 15 ml
Antal:

  En fyldig anti-ageing creme, der er udviklet specielt til øjenområdet, og som reducerer linjer og reparerer skader.

  Hvad produktet gør for dig

  • Udglatter huden og reducerer rynker omkring øjnene, så du får et mere ungdommeligt look.
  • Giver den sarte hud omkring øjnene den pleje, den behøver med en nærende og plejende virkning.
  • Beskytter mod frie radikaler og skader fremover, så ældningstegn rundt om øjnene mindskes.

  Derfor vil du synes om produktet

  Få en ungdommelig glød omkring øjnene med ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream. Denne nærende anti-ageing creme, der er en vigtig del af din daglige anti-ageing hudplejerutine, indeholder specielle ingredienser, som sikrer, at den sarte hud i øjenområdet plejes optimalt. Du vil få en mere glat og fast hud og en markant reduktion af fine linjer og rynker. Desuden kan du ikke kun reparere eksisterende skader ved regelmæssig brug, du kan også beskytte huden fremover – så du rent faktisk vil kunne forsinke synlige tegn på ældning.

  Fakta til dig

  • Kliniske tests har vist, at 93 % af de testede kvinder oplevede en reduktion af fine linjer og rynker på blot to uger.
  • Huden ser stærkere og mere fast ud takket være et boost på 280 % i protein fra LifeSirt.
  • Daglig reparation af skader fra vores eksklusive Micro-X6-peptidteknologi.
  • Makeuppen holder længere, når huden er mættet af fugt fra dette produkt.

  Maksimer fordelene ved ARTISTRY™-hudplejeprodukterne med Dermasonic Device. 

  Vigtige egenskaber

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream indeholder hovedingredienserne fra ARTISTRY YOUTH XTEND-serien, der giver en effektiv anti-ageing virkning til dine øjne:

  • Den sarte hud rundt om øjnene, der er væsentlig tyndere end i resten af ansigtet, får den skånsomme pleje, den behøver, med et tilskud af plejende og fugtgivende midler.
  • Daglig behandling med frugtekstrakt fra det afrikanske baobab-træ og en blanding af andre planteekstrakter tilfører ikke kun huden fugt, men beskytter den også mod fremtidige skader.
  • Øjenområdet kommer til at se mere ungdommeligt ud takket være protein-boostende LifeSirt og ARTISTRYs eksklusive Micro-X6-peptidteknologi, der øger mængden af kollagen, som gør huden mere fast.

  Anvendelse

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Eye Cream plejer området rundt om øjnene med de effektive anti-ageing ingredienser, der findes i hele ARTISTRY YOUTH XTEND-produktserien. Disse omfatter naturligt udvundne stoffer, der tilfører huden fugt og plejer den, såsom solbær og grønne acerola-kirsebær. Frugtekstrakt fra det afrikanske baobab-træ har en unik evne til at beskytte hudens celler mod fremtidige skader. Kombineret med protein-øgende LifeSirt og vores patenterede Micro-X6-peptidteknologi giver denne nærende anti-ageing creme dig netop det, du behøver, for at huden rundt om øjnene kan se mere ungdommelig ud.