Indgår i sæt

Enriching Lotion (nat) ARTISTRY YOUTH XTEND™

kr 653,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 113804
Størrelse: 50 ml
Antal:

  En let men meget fugtgivende anti-ageing lotion, der virker i løbet af natten og omprogrammerer huden. 

  Hvad produktet gør for dig

  • Styrker huden ved at øge produktionen af ungdomsproteiner, så der opnås en mere glat og fast hud.
  • Hjælper huden med at se yngre ud ved at bekæmpe fine linjer og rynker med effektive egenskaber, der øger kollagenniveauet.
  • Naturlige fugtgivende midler tilfører huden vigtig fugt og har en optimal, ikke-fedtende konsistens til kombineret/fedtet hud.
  • Understøtter hudcellernes aktive reparationsfase, mens du sover, og tilfører huden næring, så den genoprettes efter de skader, der opstår i løbet af dagen.

  Derfor vil du synes om produktet

  Hvis du har kombineret/fedtet hud, giver ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Lotion perfekt fugtbalance i løbet af natten. Denne plejende anti-ageing lotion understøtter hudens naturlige reparationsevne og forsvarsmekanismer og er med til at reparere skader, der opstår i løbet af dagen. Huden ser yngre ud takket være effektive anti-ageing ingredienser, der reducerer fine linjer og rynker. Når produktet bruges som en del af ARTISTRY YOUTH XTEND Power System, kan du opnå hurtige resultater på bare én uge.
   

  Fakta til dig

  • Indeholder LifeSirt, der øger produktionen af protein med 280 %, så huden ser stærkere og mere fast ud.
  • Patenteret Micro-X6-peptidteknologi har en fantastisk evne til at reparere tidligere skader på huden.

  Vigtige egenskaber

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Lotion genetablerer den fine fugtbalance i kombineret/fedtet hud i løbet af natten samt reparerer og forhindrer tegn på ældning:

  • Naturlige, super fugtgivende egenskaber fra planteingredienserne natlysolie og olie fra planten meadowfoam.
  • Omprogrammerer hudens struktur, mens du sover, ved at styrke huden i form af øget produktion af protein.
  • Gør huden mere fast ved at aktivere produktionen af kollagen og dermed bekæmpe hudens naturlige tendens til at blive slap med tiden.

  Anvendelse

  • Påføres forsigtigt på renset hud med opadgående bevægelser.
  • De mest virkningsfulde resultater opnås, hvis produktet bruges som en del af ARTISTRY YOUTH XTEND Power System.

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Lotion hjælper huden med at genetablere den fugt, der tabes i løbet af dagen, med de naturlige fugtgivende stoffer, der findes i natlysolie og olie fra planten meadowfoam. Denne lette natlotion skaber perfekt balance i kombineret/fedtet hud og har en markant anti-ageing virkning med ARTISTRYs eksklusive Micro-X6-peptidteknologi. Din hud kommer til at se yngre ud takket være LifeSirt, der styrker huden, og som er et ekstrakt fra myrter, der vokser ved Middelhavet.