Premium Fragrance for men OPPORTUNE™

kr 312,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 118641
Størrelse: 50 ml
Antal:

  OPPORTUNE PREMIUM er en udsøgt eau de toilette, der er skabt til den moderne mand på første klasse.  OPPORTUNE PREMIUM holder længe på huden og præsenteres i en moderne flakon, der vil appellere til den mere raffinerede mand.

  Varmen i Sichuan-peber og mandarin matches med den kølige jasmin og JUNGLE ESSENCE™* og møder den intense duft af cedertræ og hvide træsorter, der pirrer sanserne. En spændende dualitet mellem varmt og koldt – harmoni, kultur og finesse – meget maskulin, mange facetter og masser af klasse.

  Superkoncentreret duft, der giver en varig sensualitet på huden.

  * Varemærke tilhørende V. MANE FILS, Société anonyme

  Denne fougère-duft har et højt indhold af duftolier, der gør, at den holder længere på huden.

  Den største fordel ved denne eksklusive udvindingsteknologi er, at duften forbliver en perfekt afspejling af den originale duft, når den påføres på huden.

  Ved hjælp af den banebrydende JUNGLE ESSENCE™*-udvindingsteknologi udvindes de krydrede noter af pink peber og Sichuan-peber, der anvendes i OPPORTUNE PREMIUM, direkte fra naturen.

  Den smarte flakon har en elegant metallic finish og en kombination af isblåt glas og varm orange skrift, og det komplementerer duftens dualitet perfekt.

  * Varemærke tilhørende V. MANE FILS, Société anonyme

  Topnoter: Pink peber, Jungle Essence, mandarin, vandmelon

  Hjertenoter: Sichuan-peber, Jungle Essence, jasmin, lavendel

  Basenoter: Ambra, hvide træsorter, musk, cedertræ, æterisk olie

  Sprayes på halsen så ofte i løbet af dagen, du har lyst.