Indgår i sæt

Softening Lotion-Toner ARTISTRY YOUTH XTEND™

kr 436,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 113802
Størrelse: 200 ml
Antal:

  Blødgørende toner, der tilfører huden fugt og optimerer fordelene ved de andre hudplejeprodukter.  

  Hvad produktet gør for dig

  • Hjælper huden med at få mere ud af alle de andre hudplejeprodukter, der bruges bagefter.
  • Holder huden fugtet i længere tid ved at øge dens evne til at binde fugten.
  • Tilfører næring og plejer, så huden føles frisk, blød og glat efter brug.

  Derfor vil du synes om produktet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Softening Lotion-Toner er en luksuriøs måde til at sikre, at huden får den bedste pleje. Den forbedrer hudens evne til at binde fugten, så huden føles afslappet og fugtet efter brug. Desuden kan du ved at bruge denne toner efter rensning af huden og inden påføring af serum og fugtighedscreme forberede huden, så den absorberer og udnytter de avancerede ingredienser i disse produkter. Derved får du mest muligt ud af vores effektive anti-ageing hudplejeserie.
   

  Fakta til dig

  • Japansk græstørvlilje i dette produkt styrker Tight Junction – de bindinger i huden der kontrollerer fugtniveauet. Det betyder, at huden bedre kan binde fugten.

  Maksimer fordelene ved ARTISTRY™-hudplejeprodukterne med Dermasonic Device. 

  Vigtige egenskaber

  ARTISTRY YOUTH XTEND Softening Lotion-Toner gør huden klar til at absorbere de fantastiske ingredienser, der findes i dine anti-ageing hudplejeprodukter:

  • Selvom toneren ikke som sådan er et 'anti-ageing' produkt, hjælper det huden med at binde væske, hvilket gør, at hudens celler ser yngre ud i længere tid. 
  • Huden efterlades glat og blød.
    

  Anvendelse

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Softening Lotion-Toner er udviklet til at forbedre hudens fugtniveau og øge dens evne til at absorbere de vigtige ingredienser i de andre hudplejeprodukter. Dette skyldes indholdet af japansk græstørvlilje, der øger hudens fugtkontrol, og en blødgørende ingredienssammensætning, der gør huden mere modtagelig over for serum og fugtighedscreme.