image/png;;;Responsible_2_sm.png

Ansvarlig

I mere end et halvt århundrede har social ansvarlighed været afgørende for Amways vision: at hjælpe mennesker til at leve bedre liv. Denne ansvarlighed er indbygget i vores grundbegreber: Familie, Frihed, Håb og Belønning

image/jpeg;;;323845.jpg

De grundlæggende principper

Grundlæggerne Jay Van Andel og Rich DeVos foreskrev de standarder for etik og drift, som fortsat er vejledende for Amway og Amway-forretningsindehaverne i alle deres aktiviteter. Disse grundprincipper er bogstavelig talt hugget ud i sten udenfor Verdenshovedkvarteret: "Freedom, Family, Hope and Reward" (Frihed, familie, håb og belønning).
Amway vil altid støtte folks fundamentale FRIHED til at bestemme deres egen fremtid og lade dem have nok tid og ressourcer til at beskytte og pleje deres FAMILIE. Derudover vil Amway altid tilbyde HÅB til individer og muligheden for at modtage BELØNNING svarende til deres indsats.

image/png;;;kula.png

Amway-visionen

Vores vision er ret enkel – hver eneste dag arbejder vi for at hjælpe mennesker leve bedre. Vi udfører vores vision ved at hjælpe mennesker overalt med at finde deres potentiale og opnå deres mål gennem at tilbyde bedre produkter og muligheder for fremtiden samt ved generøst at dele med det globale samfund.
Vi sætter en ære i vores forpligtelse til forretningsmæssig fortrinlighed, vores omtanke for mennesker og deres omkringliggende samfund og vores interesse for miljøet, fordi vi forpligter os til at gøre det rigtige.

Læs Amway Corporate Responsibility Report 2014 (på engelsk)