image/png;;;foundation_2.png

Grundlaget for vores forretning

I dag, mere end et halvt århundrede efter, at Amway blev grundlagt, er netværket vokset til mere end 3.000.000 Amway-forretningsindehavere. Virksomheden har aldrig været stærkere.

  • image/jpeg;;;photo - 3.2.jpgForbindelser
  • image/jpeg;;;2.jpgMedborgerskab
  • image/jpeg;;;3.jpgForretningsmuligheden
  • image/jpeg;;;4.jpgProduktfamilien

Forbindelser

image/jpeg;;;photo - 3.1.jpg

Forbindelser

Amway er bygget på konceptet om forbindelser, som først begyndte med vores grundlæggeres partnerskab. Den forbindelse, som findes mellem grundlæggernes familier, Amway-medarbejdere og Amway-forretningsindehavere er virksomhedens kerne. Stærke og pålidelige forbindelser er også nøgleelementet i Amways forretningsmulighed, fordi de udgør vores kunders fordel: høj grad af bekvemmelighed og den bedst mulige kundeservice baseret på personlig samtale. Med deres dybtgående produktkendskab og sans for forbrugernes behov tager vores Amway-forretningsindehavere sig altid individuelt af hver person i sit netværk, uanset om det drejer sig om produkter eller etablering af en Amway-forretning.

Medborgerskab

image/jpeg;;;www_7.jpg

Medborgerskab

Vi anerkender hvert enkelt individs personlige værdi. Derfor tager Amway socialt ansvar. Vi tror på vores ansvar til at være gode medborgere i de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder. Vores medarbejdere og forretningspartnere er aktivt engagerede på verdensplan og hjælper derved med at gøre en forskel.

Fordi vores filosofi også handler om at bidrage positivt udenfor virksomheden søger vores AMWAY One by One™ kampagne at gøre en forskel for børn, der har brug for hjælp. Mellem 2003 og 2013 har denne kampagne hjulpet 11 millioner børn, indsamlet mere end en milliard DKK til børnesager og genereret 3,1 millioner frivillige timer. Desuden er Amway en stor bidragyder til nødhjælp efter naturkatastrofer som i Haiti (2010) og Japan (2011).

Forretningsmuligheden

image/png;;;Opportunity.png

Forretningsmuligheden

Amway er fortaler for frihed og frit initiativ. Amway-forretningsmuligheden giver alle en chance til at opbygge deres egen selvstændige professionelle tilstedeværelse og til at få succes på baggrund af deres egne individuelle ambitioner. Amway støtter sine forretningsindehavere igennem et retfærdigt belønningssystem og en stærk gruppe af produktlinjer af høj kvalitet. Amway Academy tilbyder elektroniske kurser, internetpræsentationer og personlige træningskurser. I 2010 uddelte Amway Academy over 3000 certifikater over hele Europa.

Klik her for at registrere dig som Amway-forretningsindehaver

Produktfamilien

image/jpeg;;;logos.jpg

Produktfamilien

Ernæring og velvære, Skønhed og Hjemmet er hovedkategorierne i vores portefølje af højkvalitetsprodukter. Mærker som NUTRIWAY™, ARTISTRY™, beautycycle™ eller AMWAY HOME™ bidrager til kundernes personlige velvære og glæde og er de mærker, hvorpå Amway-forretningsindehavere bygger deres Amway-forretning. 

Klik her for mere information om vores varemærker