Advanced Vitamin C+HA Treatment ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™

kr 503,00
Bestillingsnummer: 120524
Størrelse: 20 ml væske + 0,61 pulver
Antal:

  Med en ny sammenblanding, der giver en høj grad af renhed og styrke med det eksklusive Vita-C Complex, samt vores yderst avancerede og koncentrerede Hyaluronic Acid Bi-Action reducerer denne intensive behandling forekomsten af udtrykslinjerog er med til at forebygge deres synlighed i fremtiden .


  Hvad produktet gør for dig
  • Begynder med det samme at udglatte og mindske forekomsten af udtrykslinjer.
  • Det er klinisk dokumenteret, at dette produkt reducerer alle former for udtrykslinjer, herunder smilerynker og furer i panden.
  • Bidrager til synligt at styrke og genoprette ansigtets fylde og glathed for et ungdommeligt, tiltrækkende udseende.
  • Er med til at forebygge forekomsten af udtrykslinjer ved hjælp af en effektiv antioxidantholdig beskyttelse mod miljømæssige aggressorer.

  Derfor vil du synes om produktet
  Det reducerer forekomsten af udtrykslinjer og er med til at forebygge deres fremtidige synlighed, som forårsages af miljømæssige aggressorer. Det hjælper desuden med at opretholde hudens fyldighed og give et sundere, yngre udseende.
  Du blander selv produktet inden brug første gang for at sikre optimal friskhed og virkning.


  Fakta til dig
  • Det eksklusive aktiveringslåg indeholder 100 % rent C-vitaminpulver, så det bevarer friskheden og stabiliteten for optimal effektivitet. Vores acerola-kirsebær, som er en sand C-vitaminbombe, stammer fra verdens største acerola-plantage i verden.
  • Klinisk testet
  • Forbedret med nøje udvalgte ingredienser.
  • Indeholder 2 effektive teknologier – Vita C Complex og Bi-Action Hyaluronic Acid Blend (dobbeltvirkende hyaluronsyreblanding).
  Vigtige egenskaber
  • Det er klinisk dokumenteret, at dette produkt reducerer alle større udtrykslinjer, herunder smile-, pande- og bekymringslinjer samt furer mellem øjenbrynene.
  • Bidrager til synligt at styrke og genoprette ansigtets fylde og glathed for et ungdommeligt, tiltrækkende udseende.
  • Hjælper med at forebygge forekomsten af linjer, som skyldes miljømæssige aggressorer, med effektiv beskyttelse fra antioxidanter.


  Anvendelse
  Før produktet tages i brug, skal du aktivere det på følgende måde:
  • Fjern pipetten fra flasken med serum, og udskift den med det innovative aktiveringslåg. Æsken er designet til at kunne holde pipetten, mens du følger de næste trin.
  • Tryk knappen på toppen af låget ned for at frigive den 100 % rene C-vitamin i serummet.
  • Ryst i 30 sekunder, indtil pulveret er fuldstændigt opløst.
  • Udskift aktiveringslåget med pipetten.
  • Påfør 4-5 dråber af den koncentrerede sammensætning, 2 gange om dagen, morgen og aften.

  Anvendes dagligt:
  • 1. Rens huden med dit ARTISTRY™-renseprodukt og -toner.
  • 2. Påfør ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Advanced Vitamin C+HA Treatment og brug derefter dit daglige ARTISTRY™-serum.
  • 3. Påfør dine daglige ARTISTRY™-produkter til ansigt og øjenområde.


  Ingredienser

  CONTAINER 1
  WATER, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, GLYCERETH-26, METHYL GLUCETH-20, POLYGLYCERIN-3, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, SODIUM CITRATE, CHLORPHENESIN, PEG-8, XANTHAN GUM, CETETH-20, SODIUM HYALURONATE, FRAGRANCE/PARFUM, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, SACCHARIDE ISOMERATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, CARRAGEENAN, MALPIGHIA PUNICIFOLIA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT, PVM/MA COPOLYMER, MALTODEXTRIN, ACETYL OCTAPEPTIDE-3, SEA SALT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL

  CONTAINER 2
  ASCORBIC ACID

  Ofte stillede spørgsmål

  HVORFOR KALDER VI DET ”BI-ACTION” HYALURONSYRE?

  Videnskabsfolkene bag ARTISTRY™ har inkorporeret forskellige størrelser HA-polymerer, som arbejdet målrettet på de forskellige hudlag, hvilket giver en udfyldende virkning. 1. Udfylder øjeblikkeligt hudens øvre lag: I hudoverfladens øvre lag giver større ”højmolekulære” højtydende filamenter en øjeblikkelig udfyldende effekt. Takket være deres størrelse kan de ikke kan trænge dybt ned i huden, så de bliver liggende i de øvre hudlag, hvor den øgede fyldighed er vigtigst. 2. Fugt og elasticitet i de nedre lag: Små ”lavmolekulære” højtydende HA-strenge trænger dybt ned i hudens overflade. Her sætter de skub i og balancerer hudoverfladens indre fugtighedsniveau, hvilket med tiden får huden til bedre at holde på fugten og øge dens elasticitet.

  INDEHOLDER ARTISTRY™ ADVANCED VITAMIN C+HA TREATMENT ANIMALSKE INGREDIENSER?

  Nej, Advanced Vitamin C+HA Treatment indeholder ingen animalske ingredienser.

  ER ARTISTRY™ ADVANCED VITAMIN C+HA TREATMENT BLEVET TESTET PÅ DYR?

  Nej, Advanced Vitamin C+HA Treatment er ikke testet på dyr.

  HVAD ER ARTISTRY™ ADVANCED VITAMIN C+HA TREATMENTS LAGRINGSHOLDBARHED, OG HVOR LÆNGE KAN JEG BEHOLDE PRODUKTET, EFTER DET ER ÅBNET.

  Holdbarheden for produktet er tre år i uåbnet tilstand. Når først produktet er åbnet, ved at der er blevet trykket på knappen og 100 % Pure Vitamin C-pulveret er blevet blandet med serummet, anbefaler vi, at det anvendes inden for 30 dage for at sikre produktets virkning.