Concentrated Mouthwash GLISTER™

kr 107,00
Bestillingsnummer: 9949 Størrelse: 50 ml
Antal:

  Dette koncentrerede multivirkende mundskyl med mintsmag giver dig frisk ånde, så din mund føles ren – og medvirker også til at fjerne mere plak end ved tandbørstning alene. Hver flaske indeholder nok til mere end 100 skylninger.

  • Reducerer plak væsentligt, sammenlignet med tandbørstning alene.

  • Koncentreret produkt – én flaske er nok til op til 100 skylninger.

  Pump fem sprøjt i den medfølgende kop, og fyld den med vand til stregen. Skyl munden i 30 sekunder, efter du har børstet tænder. Anvendes morgen og aften.

  • #da Product Advantage
  • #da Product Advantage

  Ofte stillede spørgsmål

  Vil dette produkt irritere min hud?

  Nej. Det lindrer faktisk skadet hud, så eventuel irritation mindskes. I kliniske tests følte 94 %, at deres hud blev mere behagelig, og 95 % følte, at produktet var skånsomt og mildt for deres hud.

  Hvorfor er der sukker i XS Juiced Power Drink?

  Sukkeret er naturligt sukker fra frugtjuicekoncentrater. Der tilsættes ikke sukker til drikken.

  Hvorfor er det en god idé med Power System?

  HYDRA-V Power System er et system i tre trin, der er nemt at bruge, og som består af de mest essentielle komponenter fra kollektionen. Når du bruger dem sammen, opnår du de mest virkningsfulde resultater. Huden bliver utrolig blød og smidig.

  Hvorfor er det vigtigt at fjerne makeup, inden man går i seng?

  For at holde huden sund skal du give den lov til at ånde og forny sig om natten. Derfor er det vigtigt at fjerne alle poretilstoppende urenheder, herunder makeup. Desuden kan overskydende makeup give mange uregelmæssigheder i huden. Når du renser huden regelmæssigt om aftenen, gør du huden frisk, blød og klar til natten.