Extra Virgin Olive Oil AMWAY™

kr 247,00
Bestillingsnummer: 3963
Størrelse: 2 x 750 ml
Antal:

    Fremstillet kun til Amway af Carapelli Firenze S.p.A. (virksomheden er certificeret med EN ISO 9001:2000). Olivenolie af højeste kvalitet, der er udvundet direkte af oliven, udelukkende ved brug af maskiner. Blanding af olivenolie fra EU.

    • Udviklet specielt til Amway i samarbejde med Carapelli Firenze – en førende italiensk producent af eksklusive kvalitetsprodukter.
    • Suveræn kvalitet, der overstiger gældende lovkrav.
    • Der anvendes kun de bedste håndplukkede oliven fra Middelhavsområdet.
    • Den skånsomme håndtering af frugten mindsker antallet af stødte eller maste frugter, og det sikrer et lavere syreindhold (ca. 0,3 %).
    • Indeholder oliesyre, polyfenoler og E-vitamin. Pakken indeholder 2 x 0,75 liters flasker.
     
    Næringsindhold, portionsstørrelse 10 ml 100 ml 10 ml
    Energi 3378 kJ (822 kcal) 338 kJ (82 kcal)
    Fedt 91 g 9 g
    heraf
    Mættede fedtsyrer 14 g 1,4 g
    Enkeltumættede fedtsyrer 69 g 6,9 g
    Flerumættede fedtsyrer 8,0 g 0,8 g
    Kulhydrat 0 g 0 g
    heraf
    Sukkerarter 0 g 0 g
    Kostfibre 0 g 0 g
    Protein 0 g 0 g
    Salt 0 g 0 g

    I middelhavslandene anvendes madlavningsolivenolie traditionelt til alle former for tilberedning af mad (ovnstegning, pandestegning, grillning, drypning, dressing, marinade, som ingrediens i madlavning mv.). Men da de umættede fedtsyrer i olivenolien kan blive ødelagt ved høje temperaturer, anbefaler vi ikke olivenolie til pandestegning, grillning og ovnstegning.

    Gode råd

    Opbevares ved stuetemperatur, idéelt ved 20° C. Bundfældning (uklar olie) kan forekomme, hvis olien opbevares under 7° C. Dette er en normal proces, som skyldes, at olivenolie har tendens til at størkne ved lave temperaturer – det påvirker ikke produktets kvalitet. Hvis olien er størknet, opbevares den blot ved stuetemperatur i op til otte timer, så de størknede fedtsyrer igen bliver flydende.