Fragrance for women ANCESTRY™ in Paris

kr 361,00 (Vis alle)
Bestillingsnummer: 118640
Størrelse: 50 ml
Antal:

  ANCESTRY in PARIS er det seneste eksklusive skud på stammen inden for fine dufte, og den emmer af den fantastiske romantiske stemning, du finder i den smukke franske hovedstad. Flakonens natblå farve med gulddetaljer afspejler byens skønhed, og duften slår dørene op for et væld af parisiske eventyr!

  Antydningen af en frisk blomsterduft indhylles af en ren og frisk havluft – som en let vind, der rammer Isle de la Cité – og slipper sanserne løs. Fersken blander sig med natblomstrende jasmin, den fine duft af tuberose og hvid musk og genskaber en aura af mystisk elegance – som når du slentrer over Pont Neuf. Du indhylles i et slør af sofistikeret elegance og får en fornemmelse af lethed og sensualitet. Superkoncentreret duft, der giver en varig sensualitet på huden.

  Denne klassiske og alligevel moderne duft har en høj koncentration af duftolier, der gør, at duften holder længe på huden.

  ANCESTRY in PARIS indeholder ren æterisk olie af natblomstrende jasmin, der blander sig perfekt med duften af friske blomster, grønne blade og forførende undertoner af hvid musk og roser.

  Denne fortryllende duft, der leder tankerne hen på berusende nætter i Paris, fremhæves yderligere af den utroligt smukke juvellignende blå flakon.

  Topnoter: Friske blomster, grønne blade, havbrise

  Hjertenoter: Natblomstrende jasmin (eksklusiv Absolute-olie), fersken, rose

  Basenoter: Ambra, hvid musk, tuberose

  Sprayes på halsen og håndleddene så ofte i løbet af dagen, du har lyst.