Modtag en gave ved køb af produkt

Hydrolyzed Whey Protein Powder XS™ – Cocoa-Chocolate Flavour

kr 607,00
Bestillingsnummer: 121606
Antal:

  XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder med kakao- og chokoladesmag tilfører øjeblikkeligt og effektivt en kraftfuld dosis protein, der giver brændstof til øget muskelmasse efter træning og hurtigere restituering.

   

  Hvad produktet gør for dig

  • XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder er udviklet til at maksimere fordelene ved fysisk træning og give kroppen vigtigt kvalitetsprotein, når den har mest behov for det.
  • Hver portion tilfører 29 g protein med 5 gram naturligt forekommende BCAA. Én portion efter træning giver støtte til dem, der ønsker en sporty, sund fysik.  
  • Øger proteinsyntesen. Ved at sætte gang i restitueringsprocessen på et tidligere tidspunkt mener man at kunne optimere fordelene ved og hastigheden af restitueringen.  
  • Indeholder Red Orange Complex samt C- og E-vitamin, der giver en mere fuldstændig beskyttelse af cellerne.
  • Beskytter cellerne mod oxidativt stress.

   

  Derfor vil du synes om produktet

  Hvis du skal have mest muligt ud af hvert eneste træningspas, skal du vælge tilskud, der arbejder lige så hårdt, som du gør. XS ™ Hydrolyzed Whey Protein Powder er sammensat specielt til at støtte og øge muskelmassen efter fysisk aktivitet. Bruges efter træning til at give kroppen et effektivt boost med en god portion avanceret hydrolyseret valleprotein. Hydrolyseret protein absorberes af kroppen og arbejder meget hurtigere end almindeligt protein, og C- og E-vitaminblandingen hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

   

  Fakta til dig

  • Udgør en del af serien af XS Sports-produkter til restituering efter træning
  • Hydrolyseret valleprotein giver hurtigere fordele end mindre fint protein.

  Vigtige egenskaber

  • Hurtigt virkende og meget effektivt. Én portion giver 29 g af det fineste kvalitetsprotein
  • Fyldt med kraftfulde ingredienser og vigtige vitaminer, der beskytter de celler, som udsættes for belastning under træning
  • Udviklet til brug efter træning til at øge muskelmassen og opnå hurtigere restituering.

   

  Anvendelse

  Kom tre skefulde proteinpulver i 150-260 ml mælk eller vand i henhold til smagspræference. Det bedste resultat fås ved at bruge en shaker. Skal drikkes inden for 60 minutter efter, at du har dyrket motion, så kroppen bedre kan restituere sig.

  Generelt er det vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.

   

  Ingredienser

  Hydrolyseret valle (84 %), kakaopulver med lavt fedtindhold (4,2 %), mælkepulver (sojaolie, maltodextrin, mælkeprotein, emulgator: sojalecitin), fortykningsmiddel (guargummi), smagsstof, surhedsregulerende middel (kaliumcitrat, natriumcitrat), calciumkarbonat, magnesiumkarbonat, salt, blodappelsinekstrakt (0,25 %), palmeolie, sødestof (sucralose), L ascorbinsyre, DL-alfatokoferol, nikotinamid, calcium-D-pantotenat, pyridoxinhydroklorid, thiaminhydroklorid, pteroylmonoglutaminsyre, cyanocobalamin,

   

  Næringsværdi

  Næringsindhold Per 100 g     Pr. portion 40 g
  Energy (kcal) 338 kcal 135 kcal
  Energy (kJ) 1435 kJ 574 kJ
  Fedt 3.2 g 1.3 g
  heraf mættede fedtsyrer 0.6 g 0.2 g
  Kulhydrat 2 g 0.8 g
  heraf sukkerarter  0.1 g 0 g
  Kostfiber  3 g 1.2 g
  Protein 73 g 29 g
  Salt 1.4 g 0.56 g

  Anvendelse: 40 g 260 ml vand

   

  Vitaminer Per 100 g     RI%      Pr. portion 40 g 260 ml vand     RI%     
  E-vitamin 4.5 mg 37.5 2 mg 15
  C-vitamin 30 mg 37.5 12 mg 15
  Thiamin 0.41 mg 37.5 0.16 mg 19
  Niacin 6.0 mg 37.5 2.4 mg 15
  B6-vitamin 0.70 mg 50 0.28 mg 20
  Folsyre 240 μg 120 96 μg 48
  B12-vitamin 5.4 μg 216 2.1 μg 86
  Pantothensyre 6.0 μg 100 2.4 μg 40

  * RI: referenceindtag

  Mineraler Per 100 g     RI%      Pr. portion 40 g 260 ml vand     RI%     
  Kalium 1600 mg 80 640 mg 32
  Calcium 720 mg 90 288 mg 36
  Magnesium 210 mg 56 84 mg 22

  * RI: referenceindtag

   

  Ofte stillede spørgsmål

  Miniordbog over sportsernæring

   

  Hvad er protein? 
  Protein består af kæder af aminosyrer og er et vigtigt makronæringsstof, der udfører mange vigtige funktioner i kroppens biologiske processer, herunder at vedligeholde og opbygge muskelmasse/-væv. Uden protein ville det ikke være muligt at opbygge, reparere eller vedligeholde muskelmasse, og derfor er det vigtigt at få protein som en del af en afbalanceret kost.

   

  Hvad betyder hydrolyse? 
  Det er en proces, der bruger vand til at nedbryde proteiner i mindre peptidekæder og aminosyrer, hvilket øger hastigheden af absorbering af protein, der menes at understøtte en hurtigere restituering.

   

  Hvad er BCAA (Branched Chain Amino Acids)?
  De tre essentielle aminosyrer – leucin, isoleucin og valin – kaldes til sammen BCAA. Disse tre aminosyrer er kendt for deres evne til at øge proteinsyntesen.

   

  De forskellige typer valleprotein
  Valleproteinkoncentrat: Den mest almindelige form for protein. Det er den mindst raffinerede valleprotein og er derfor mindre ren. Koncentrater har typisk et lavere proteinindhold, men et højere indhold af fedt, laktose og kulhydrat i forhold til isolerede proteiner. 

   

  Hvad er hydrolyseret valleprotein?
  Valleprotein er naturligt sammensat af lange kæder af aminosyrer, som kroppen først skal nedbryde til individuelle aminosyrer for, at de kan bruges til proteinsyntese. Hydrolyseringsprocessen sparer kroppen tid og arbejde ved at nedbryde disse lange kæder i mindre dele. Hydrolyseret protein som præ-fordøjet protein betyder, at kroppen absorberer proteinerne hurtigere end ved koncentrater eller isolater.  Hurtigere absorbering betyder, at du starter restitueringsprocessen på det optimale tidspunkt, når proteinet indtages hurtigst muligt efter træning.

   

  Hvad er forskellen på NUTRIWAY All Plant Protein og XS Hydrolyzed Whey Protein Powder?
  NUTRIWAY All Plant Protein er plantebaseret og indeholder en blanding af soja-, hvede- og ærteprotein, der tilfører 8 g protein pr. portion samt understøtter den generelle sundhed i cellerne og velværet.  Hydrolyseret valleprotein stammer fra mælkeprotein og tilfører 29 g hurtigt fordøjeligt protein pr. portion, så du kan vedligeholde og øge muskelmassen.