Immunity Drink Starter Pack NUTRIWAY™ Phyto2GO™

kr 214,00
Bestillingsnummer: 119391
Størrelse: 6 skruelåg (kapsler med næringsstoffer) og én genanvendelig flaske på 355 ml.
Antal:

  Kosttilskud i flydende koncentratform med smag af granatæble og acai, der indeholder C-vitamin, zink og sødestof, som giver dig forfriskende støtte af dit immunsystem, når du har brug for det. Takket være det specielle, patenterede* skruelåg med kapsler indeholdende omhyggeligt udvalgte næringsstoffer giver Phyto2GO Immunity Drink dig støtte, når du har brug for det. Phyto2GO skal ikke blandes, rystes eller omrøres, så den er både hurtig, nem og klar med det samme og derfor perfekt, når du er på farten.

  Phyto2GO indeholder C-vitamin fra acerola-kirsebær, zink og et pulver af blandede bær. C-vitamin og zink bidrager til, at immunsystemet kan fungere normalt, og beskytter cellerne mod oxidativt stress.  Acerola-kirsebær er én af de rigeste kilder til C-vitamin og kommer fra bæredygtige Nutrilite/Nutriway-landbrug. Fås med lækker smag af granatæble og acai. 

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  • Specielt, patenteret* skruelåg – skal bare drejes for at få næringsstoffer når som helst og hvor som helst.
  • Støtte til immunsystemet – indeholder C-vitamin og zink – ingredienser, der bidrager til, at immunsystem kan fungere normalt, og til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
  • C-vitamin fra acerola-kirsebær– én af de rigeste kilder til C-vitamin. De acerola-kirsebær, der bruges i Phyto2GO Immunity Drink, kommer fra bæredygtige Nutrilite/Nutriway-landbrug.
  • Indeholder ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Med sødestof udvundet fra stevia-planten (steviolglykosider).
  • Lækker og forfriskende smag af granatæble og acai.
  • Genanvendelig, elegant flaske – praktisk at bruge. Tåler maskinopvask og er uden BPA. 

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  ANBEFALET DOSIS:
  1 – 3 kapsler pr. dag
  INDHOLD PR.DAG (1-3 kapsler) % RI* (1-3 kapsler)
  Vitamin C 45 mg - 135 mg 56-169 
  Zink 2,6 mg - 7,7 mg 26-77 

  *% af referenceindtag

   

  INGREDIENSER: vand, glycerol, aroma af blandede bær, granatæblearoma, smagsforstærker (æblesyre), syre (citronsyre), acerola-kirsebærkoncentrat (Malpighia punicifolia L) 5,5%, bærblanding 2,9% (druekoncentrat/ Vitis vinifera, blåbærkoncentrat/ Vaccinium corymbosum, solbærekstrakt/ Ribes nigrum L., hyldebærekstrakt/ Sambucus nigra L.), sødestof (steviolglykosider), acai-bæraroma, mineral (zinkgluconat), maltodextrin, grapefrugtaroma, vitamin (L-ascorbinsyre).

  Fyld PHYTO2GO™-flasken (vask den, inden du bruger den første gang) med vand til stregen (355 ml):

  1. Skru kapslen med næringsstoffer på.

  2. Skru derefter i modsat retning, så næringsstofferne – der er uden konserveringsmidler – tilsættes vandet, hvilket bidrager til, at immunsystem kan fungere normalt.

  3. Nyd den forfriskende drik.

  Anbefalet mængde: 1-3 kapsler om dagen

  Anbefales til:

  • De, der ikke får tilstrækkeligt C-vitamin (citrusfrugt, broccoli, rosenkål) gennem kosten
  • De, der ønsker at give deres immunsystem ekstra støtte
  • De, der har en stresset hverdag og/eller bor i områder med forurening – og derfor har brug for ekstra antioxidantbeskyttelse mod frie radikaler.
  • De, der er aktive og altid på farten. De, der ønsker at supplere den daglige kost, men ikke at spise produkter, der indeholder kunstige smagsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

  Gode råd:

  Opbevares utilgængeligt for små børn. Kosttilskud erstatter ikke en varieret og afbalanceret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbevares på et tørt og køligt sted. Kapslernes indpakning er ikke mærket for individuelt salg. Generelt er det vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.