Metal Cleaner L.O.C.™

kr 44,00
Bestillingsnummer: 112160
Størrelse: 200 ml
Antal:

  Giv metaloverflader et skinnende nyt udseende med dette rensemiddel, der er nemt at bruge. Den dobbeltvirkende formel er specielt udviklet til at angribe slitage og varmepletter på ulakeret kobber, solid messing óg rustfrit stål.

  • Dobbeltvirkende rengøring med både en kemisk og en slibende virkning

  • Fjerner blå varmepletter og anløbninger fra ulakerede metalflader. Giver et varigt, blankt skær, så dine gryder bliver så flotte som nye igen

  • Indeholder ikke giftige eller ætsende stoffer – mild for hænderne, ikke-irriterende

  • Økonomisk tube, der giver nem dosering af korrekt mængde uden spild

   

  Ingrediensnavn CAS-nr. Fallesnavn
  Water 7732-18-5 Vand
  Silicon Dioxide (Crystalline Silica) 14808-60-7 Slibemiddel
  Diatomaceous Earth 68855-54-9 Slibemiddel
  Calcium Chloride 10043-52-4 Stabilisator
  Citric Acid 77-92-9 Organisk syre
  Sodium Lauryl Sulfate 151-21-3 Anioniske overfladeaktive stoffer
  Xanthan Gum 11138-66-2 Fortykningsmiddel

  En creme, der er nem og praktisk at bruge på gryder og pander i rustfrit stål (se nedenfor – kan ikke bruges på emner med højglanspolering), mat, solid messing og kobber.

  Anvendelse

  Påføres nemt med en blød svamp eller klud og gnides forsigtigt ind. Skyl efter med varmt vand. Brug en blød klud til at tørre de våde overflader, og polér dernæst efter.

  Vigtigt!

  L.O.C. Metal Cleaner indeholder et slibende middel, der fjerner anløbninger og rust. Derfor anbefales det ikke at benytte produktet til højglanspoleret kobber, messing eller rustfrit stål (herunder de skinnede dele af dit køkkenudstyr). Desuden frarådes det at bruge metalrensemidlet på overflader af aluminium, apparater i rustfrit stål, højpoleret sølv, bronze, kobber og messing, lakerede metaloverflader og alle overflader, der ikke er af metal. Lav en test på et lille, skjult område først.

  ADVARSEL. Farlig ved indtagelse. Vask ansigt, hænder og eksponeret hud grundigt efter brug. Der må ikke spises, drikkes eller ryges under brugen af dette produkt. I TILFÆLDE AF INDTAGELSE: I tilfælde af ubehag ring til en GIFTINFORMATION eller en læge. Skyl munden. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Indholdet/beholderen bortskaffes på en genbrugsstation. Opbevares utilgængeligt for børn