Moisture Mask ARTISTRY HYDRA-V™

kr 310,00
Bestillingsnummer: 120292 Størrelse: Hver pakke indeholder 5 mikrofiberansigtsmasker
Antal:

  Opfriskende ansigtsmaske, der giver huden nyt liv og fugter den i dybden i op til otte timer med koncentreret fugtgivende essens i hver ansigtsmaske.

  Hvad produktet gør for dig

  • Binder værdifuld væske i huden, hvor der er brug for det, så du får langvarige, fugtgivende resultater (op til otte timer).
  • Individuelt indpakkede ansigtsmasker, der gør det nemt at få et effektivt fugtboost, når du er på farten!
  • Øjeblikkelig fugtgivende virkning, der frisker huden op og giver dig en fornemmelse af en foryngende virkning.
  • Tilføjer en ekstra dimension af pleje til produkterne i HYDRA-V-hudplejeserien.

  Derfor vil du synes om produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask er en supplerende behandling, der kan bruges, når du har brug for ekstra fugttilførsel.
  Den giver dig øjeblikkelig, koncentreret fugttilførsel direkte på huden. Lad den ligge på huden i 20 minutter, så den fugtgivende essens har tid til at trænge ind i huden. Det er umagen værd, når du har brug for et ekstra fugtboost. Fugtmasken tilfører hyaluronsyre og det eksklusive HYDRA-V-liposom fra ARTISTRY med vand fra de norske fjorde direkte til huden. Dette øger hudens evne til at holde på fugten i den naturlige fugtbarriere, så den forfriskende virkning også holder længe.

  Fakta til dig

  • Hver mikrofibermaske indeholder 30 g meget koncentreret, fugtgivende essens, som består af hyaluronsyre og ARTISTRY-liposom med vand fra de norske fjorde.
  • Velegnet til alle hudtyper.

  Vigtige egenskaber

  • Individuelt indpakkede fugtmasker, der plejer og opfrisker huden med en særlig ingredienssammensætning.
  • Mikrofibermasker sørger for ensartet fordeling af ingredienserne på ansigtet.
  • Den fugtgivende virkning stopper ikke, når du er færdig med at bruge masken, men fortsætter med at virke i huden i op til otte timer.

  Anvendelse

  • Pak masken ud, og fjern det net, der sidder på indersiden.
  • Læg masken på ansigtet. Siden uden net skal vende ind mod ansigtet. Fjern nu det store net.
  • Lad den sidde i 20 minutter.
  • Afslut med din normale fugtighedscreme/-lotion fra HYDRA-V-serien.

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Moisture Mask er fremstillet af ultrafine mikrofibre i en ansigtsmaske, der passer til ansigtet uden at dække øjne, næse og mund. Fibrene er mættet med en fugtgivende ampulsammensætning, der lægger sig tæt til ansigtet og tilfører en meget koncentreret mængde hyaluronsyre og vand fra de norske fjorde til huden.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvad er hyaluronsyre?

  Denne fugtgivende ingrediens, der også kaldes en 'fugtmagnet', findes naturligt i huden. Den er kendt for sin fantastiske evne til at kunne holde 1.000 gange sin vægt i vand. I huden er det vigtigt for at holde på fugten og gøre huden mere elastisk.

  Er nogle af ARTISTRY HYDRA-V-produkterne testet på dyr?

  ARTISTRY HYDRA V-produkterne er ikke testet på dyr. ARTISTRYs forskere udfører kliniske og forbrugerbaserede tests med frivillige forsøgspersoner.

  Kan jeg bruge disse produkter, hvis jeg er blevet slemt solskoldet? Og efter, at jeg har fået en kemisk peeling eller laserbehandling?

  Generelt anbefaler vi, at du slet ikke bruger kosmetikprodukter efter en 'hård' omgang solskoldning eller enhver anden behandling, der har resulteret i inflammation. Produkterne må først bruges, når inflammationen er væk. Efter en kemisk peeling eller laserbehandling bør du først tale med din læge, før du bruger produkterne.