Sæt

Power System Creams ARTISTRY YOUTH XTEND™

kr 2.231,00
Bestillingsnummer: 253580
Antal:

  Få effektive anti-ageing produkter i en perfekt kombination, der giver effektive resultater ved normal/tør hud med 10 % rabat.

  Hvad produktet gør for dig

  • Hjælper dig med at pleje normal/tør hud med effektive anti-ageing ingredienser, herunder vores mest effektive serum samt øjencreme, dagcreme og natcreme.
  • Reducerer rynkerne markant, så ansigtet kommer til at se mere fast og yngre ud.
  • Du skal kun bruge Power System i én uge for at få en hud, der begynder at se yngre ud.

  Derfor vil du synes om produktet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System med cremer indeholder alt det, du skal bruge til at give din hud et anti-ageing boost både om dagen og natten. Det indeholder Serum Concentrate, vores mest effektive produkt med anti-ageing virkning, samt Protecting Cream til brug om dagen, Enriching Cream til brug om natten og Enriching Eye Cream, der er specielt udviklet til den sarte hud rundt om øjnene. Ved regelmæssig brug kan du forvente en hud, der ser yngre ud på én uge.

  Fakta til dig

  • Tests har vist, at 78 % af de testede kvinder sagde, at fine linjer og rynker blev mindsket på én uge.
  • I en test, der varede en uge, oplevede 81 % af de testede kvinder, at de fik yngre udseende hud.
  • 89 % af de kvinder, der blev testet i en forbrugerevalueringsundersøgelse, syntes, at huden blev blødere efter blot én uges brug af Power System.

  Vigtige egenskaber

  ARTISTRY YOUTH XTEND Power System med cremer giver dig alt det, du behøver til en komplet anti-ageing hudplejerutine til normal/tør hud:

  • Dine hudceller lever faktisk længere takket være øget produktion af ungdomsprotein med LifeSirt.
  • Resultatet kan ses på én uge ved regelmæssig brug. Dette skyldes til dels vores patenterede Micro-X6-peptidteknologi.
  • Huden tilføres næring og fugt af vores unikke blanding af plejende planteekstrakter.

  Anvendelse

  Ingredienser

  Prøv vores mest effektive anti-ageing produkter til normal/tør hud. ARTISTRY YOUTH XTEND Power System med cremer, der er pakket i et praktisk sæt, indeholder præcis det, du behøver til at få imponerende resultater. Bag resultaterne er et af vores mest effektive produkter, Serum Concentrate, med den højeste koncentration af ungdomsforøgende LifeSirt. For at tilføre din hud fugt og næring 24 timer om dagen indeholder pakken også vores Protecting Cream (dagcreme) og Enriching Cream (natcreme). Alle produkterne i ARTISTRY YOUTH XTEND-serien indeholder LifeSirt og Micro-X6-peptidteknologi samt en speciel blanding af planteekstrakter.