Sæt

Power System til alle hudtyper ARTISTRY HYDRA-V™

kr 1.115,00
Bestillingsnummer: 117953
Antal:

  Vores kollektion af tre basisprodukter, der giver maksimal fugttilførsel til blød, smidig og sund hud – med 10 % rabat!

  Hvad produktet gør for dig

  • Maksimérer hudens fugtniveau, så den føles mere afslappet og ser strålende ud.
  • En perfekt kombination af produkter, der er udviklet til at arbejde sammen for at give en mere glat og blød hud.
  • Du skal kun bruge produktet regelmæssigt i tre dage for, at din hud ser mere frisk og sund ud og føles mere glat og velfugtet.
  • Nemt at bruge og garanterer, at hudens struktur og fugtbarrierens effektivitet forbedres efter 28 dage.

  Derfor vil du synes om produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Alle Hudtyper giver dig alt det, du behøver for at få en glat, blød og velfugtet hud i tre nemme trin. Det giver maksimal fugttilførsel, hvilket medfører, at huden ser friskere og glattere ud. Du starter med ARTISTRY HYDRA-V VITAL Skin Serum Concentrate, der indeholder vores mest koncentrerede ingredienser til genopretning af huden i dybden. ARTISTRY HYDRA-V Nourishing Gel Cream er en fugtighedscreme, der kan bruges hver dag, og som har en let og behagelig konsistens. Sættet indeholder desuden ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream, der tilfører huden i øjenområdet næring og optimal fugt.

  Fakta til dig

  • 83 % af de testede kvinder sagde, at de ved at bruge Power System i 28 dage fik en hud, der så sundere ud, og 83 % sagde desuden, at deres hud føltes mere sund.
  • Huden får et øjeblikkeligt fugtboost på 270 %.
  • Det tager kun tre dage, før huden viser forbedringer ved at se friskere og sundere ud og føles mere glat og velfugtet.

  Vigtige egenskaber

  ARTISTRY HYDRA-V Power system til alle hudtyper er en perfekt måde til at pleje huden med vores essentielle fugtgivende ingredienssammensætninger:

  Anvendelse

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Power System til alle hudtyper består af tre af vores fugtighedsprodukter, der arbejder sammen for at gøre dit fugttilførende hudplejesystem perfekt. Du får gavn af alle de vigtige ingredienser, der gør HYDRA-V-produktserien så speciel: Vand fra de norske fjorde, pink rock-mineraler fra Himalaya og acai-bær fra Hawaii. Vores eksklusive ARTISTRY HYDRA-V-liposomteknologi sikrer, at disse ingredienser trænger helt ind i huden, så du opnår de mest virkningsfulde resultater.