Sæt

Power System til normal/tør hud ARTISTRY HYDRA-V™

kr 1.134,00
Bestillingsnummer: 119687
Antal:

  Tre produkter, der tilfører fugt i dybden, passer perfekt sammen til at give maksimal fugttilførsel, så huden bliver blød og smidig og ser sund ud – med 10 % rabat!

  Hvad produktet gør for dig

  • Giver dig en afslappet og strålende hud ved at forbedre hudens fugtniveau med produkter, der er specielt udvalgt til tør hud.
  • Giver dig en glattere og blødere hud i tre enkle trin, der nemt kan passes ind i din daglige rutine.
  • Efter tre dages regelmæssig brug af Power System vil du begynde at se fordelene i form af en frisk og mere velfugtet hud.
  • Huden får en bedre struktur, og den naturlige fugtbarriere styrkes efter blot 28 dage.

  Derfor vil du synes om produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Tør Hud er målrettet hud, der har problemer med at bevare fugtbalancen, med tre fugttilførende produkter i et praktisk sæt. Med dette hudplejesystem får du en hud, der får nyt liv og styrkes. Den mest effektive del af denne trio er ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate, der giver de mest virkningsfulde resultater med vores specielle ingredienser. Du får også vores fyldige og silkebløde ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream, der giver daglig pleje og fugt. Og som afslutning giver ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream dig den bedste fugtighedspleje til øjnene.

  Fakta til dig

  • Kliniske tests har vist, at 83 % af de testede kvinder mente, at deres hud så mere sund ud efter 28 dages brug.
  • Hudens fugtniveau øges med 270 % med det samme.
  • Efter tre dages brug af Power System oplever du en hud, der ser mere frisk, glat og velfugtet ud.

  Vigtige egenskaber

  Anvendelse

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Power System Til Tør Hud giver dig alt det, du behøver for, at din hud kan føles blød og smidig, selvom den har tendens til at blive tør. Alle vores vigtigste fugttilførende ingredienser tilføres huden med disse tre produkter, herunder vand fra de norske fjorde, pink rock-mineraler fra Himalaya og acai-bær fra Hawaii. Med den eksklusive ARTISTRY HYDRA-V-liposomteknologi transporteres disse sjældne stoffer helt ind i huden, så du opnår de mest virkningsfulde resultater.