Indgår i sæt
Begrænset udgave
Bedst sælgende

Refreshing Eye Gel Cream ARTISTRY HYDRA-V™

kr 368,00
Bestillingsnummer: 117649
Størrelse: 15 ml
Antal:

  En let øjencreme, der er perfekt til at tilføre fugt rundt om øjnene og samtidig reducere poser under øjnene og mørke rande.

  Hvad produktet gør for dig

  • Tilfører fugt til den sarte hud rundt om øjnene med en let konsistens, der holder længe.
  • Du kan påføre mere af produktet, når du har brug for et fugtboost i løbet af dagen.
  • Øjenområdet kommer til at se mere frisk og mere ungdommeligt ud takket være mindre poser under øjnene og mindre mørke rande.

  Derfor vil du synes om produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream er en let creme, der lindrer og fugter huden rundt om øjnene. Den giver en intens, forfriskende fugttilførsel og får huden til at se frisk og smidig ud. Du får et mere ungdommeligt udseende, da poser under øjnene og mørke rande reduceres. Den silkebløde creme absorberes hurtigt i huden, så den fugtgivende virkning ses med det samme. Den kan bruges når som helst, du føler behov for et boost rundt om øjnene, og er velegnet til alle hudtyper.

  Fakta til dig

  • Efter blot én gangs brug øges fugtniveauet med 67 %.
  • Den fugtgivende virkning holder i 24 timer, og du kan påføre produktet igen, når du har brug for et ekstra boost – også oven på makeup.
  • Dette produkt er allergitestet samt testet under kontrol af hudlæger og øjenlæger.

  Vigtige egenskaber

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream plejer huden rundt om øjnene og giver en essentiel fugttilførsel:

  • Produktet, der hurtigt absorberes i huden, giver dig et øjeblikkeligt frisk look, så dine øjne ser mere vågne og friske ud.
  • Da huden i øjenområdet nemt bliver tør, virker denne fugtgivende creme lindrende.
  • Velegnet til alle hudtyper – også sart hud – og kan trygt bruges af kontaktlinsebrugere.

  Anvendelse

  • Duppes forsigtigt på huden lige under øjet, over kindbenet – påføres udefra og ind mod midten af ansigtet.
  • Masseres forsigtigt ind i huden.

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream giver dine øjne et frisk og ungdommeligt look med intens fugttilførsel fra vand fra de norske fjorde via vores eksklusive ARTISTRY HYDRA-V-liposom teknologi. De specielle ingredienser natriumhyaluronat og fugtgivende liposom binder fugten i huden i 24 timer. Hørfrøolie og lakridsekstrakt bidrager til produktets lindrende egenskaber. Huden styrkes af ekstrakt af asiatisk vandnavle og bitter appelsin.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvorfor har mine øjne brug for særlig behandling?

  Huden omkring øjnene er betydeligt tyndere end i resten af ansigtet. Det betyder, at den er mere sart og nemmere bliver tør. Der kommer også hurtigere fine linjer og rynker i dette område. Derfor er det vigtigt at pleje øjenområdet med en særlig fugtighedscreme.

  Hvad er ARTISTRY HYDRA-V-liposom, og hvorfor er det vigtigt?

  ARTISTRY HYDRA-V-liposom er et eksklusivt liposom, der indeholder vand fra de norske fjorde og andre fugtighedsbevarende ingredienser. Det er udviklet specielt til ARTISTRY HYDRA-V-serien. Liposomer er mikroskopiske lipid-sfærer, der er i stand til at indeholde aktive ingredienser og frigive dem i huden.

  Hvilken type duft anvendes i ARTISTRY HYDRA-V-produkterne?

  ARTISTRY HYDRA-V-kollektionen indeholder en eksklusivt udviklet, frisk, vandig blomsterduft. Den har vandnoter med et strejf af frisk frugt, der flyder som åkander på bløde bølger. Et naturligt strejf af dugfriske grønne noter og frodig pæon samt lette moskustoner fuldender denne feminine komposition.