Indgår i sæt

Regenerating Cream ARTISTRY SUPREME LX™

kr 2.887,00
Bestillingsnummer: 118184
Størrelse: 50 ml
Antal:

  Dette produkt er en del af 1 pakke(r):

  En luksuriøs anti-ageing ansigtscreme til daglig brug, som får din hud til at se år yngre ud.

   

  Hvad produktet gør for dig

  • Huden bliver straks blødere, glattere, mere strålende og får ny energi, mens forekomsten af fine linjer reduceres. 
  • I løbet af blot tre dage ser huden yngre og fastere ud, mens synlige rynker svinder ind.  
  • I løbet af to uger ser huden bedre ud, end den har gjort i årevis, med denne avancerede og luksuriøse creme. 
  • I løbet af fire uger bemærker andre, hvordan det kreppede udseende, de mørke pletter og de dybe rynker er blevet mindre. Huden ser strammere ud.
  • I løbet af otte uger ser huden væsentligt fastere ud, idet ansigtets og halsens elasticitet forbedres.
  • Du kommer i det hele taget til at se yngre ud. 

   

  Derfor vil du synes om produktet

  Søger du en regenererende creme, som forynger din ansigtshud og genskaber dens ungdommelige udseende og energi? Det er her, ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream kommer ind i billedet. Vores anti-ageing formel blev til ved hjælp af banebrydende teknologi, som blev udviklet af vores forskere, og som fremviser enestående resultater. Vi har fundet en metode til at få din hud til at opføre sig, som om den er op til 15 år yngre, og nu er den inden for din rækkevidde! 

   

  Fakta til dig

  • ARTISTRYs forskere har udvundet Gardenia grandifloras evigt unge stamceller til en kraftfuld eliksir.
  • Det viste sig, at CellEffect24 Complex med ægte guld og NUTRIWAY™-ingredienser forstærkede effekterne af gardeniaens stamcelle-eliksir.
  • Denne banebrydende teknologi genoplader hudens livskraft og booster hudens energi-indeks 68 gange*.

   

  *Sammenlignet med det kliniske studies baseline, hvor intet produkt blev anvendt. Energi-indekset, testet in vitro, hænger sammen med den energi, som det kræver at få huden til at se yngre ud.

  Vigtige egenskaber

  • Gardenia grandifloras stamceller stabiliseret i en ren eliksir er med til at synkronisere hudens ungdommelige biorytmer og forny hudens ungdommelige energi.
  • CellEffect24 Complex med guld forstærker effekterne af gardeniaens stamcelle-eliksir. Takket være dette bliver hudens livskraft genopladet,  og en gennemgribende foryngelse finder sted.
  • CellEffect24 Complex, som indeholder NUTRIWAY™-godkendte spinatblade og acerola-kirsebær, er med til at bevare hudens ungdommelige udseende, oplader huden med energi og er med til at reparere tegn på tidligere skader.

   

  Anvendelse

   

  • Brug først ansigtsrens og toner, og fordel derefter cremen på ansigt og hals.
  • Brug den specialdesignede spatel til at påføre ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Cream.
  • Giv dig god tid til at massere huden. Smør forsigtigt cremen ind i opad- og udadgående retning.
  • Brug ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Cream to gange dagligt – morgen og aften.
  • Gør vores regenererende creme til en del af din daglige hudpleje.

   

  Ingredienser

  Gardenia grandifloras evigt unge stamceller, udvundet til en kraftfuld eliksir, fornyer hudens ungdommelige energi.

  CellEffect24 Complex forstærker effekterne af gardeniaens stamcelle-eliksir. CellEffect24 består af en eksklusiv blanding af:

  • 24 karat guld, som fremskynder hudcellernes udskiftning og forårsager en lysspredning, som booster hudens ungdommelige udseende.
  • NUTRIWAY™-ingredienser: Ekstrakt af grønne acerola-kirsebær og spinatbladsekstrakt er de kraftfulde antioxidanter, der bevarer et ungdommeligt udseende.
  • Cardiolipin, et naturligt forekommende lipid, og L-carnosin, en naturligt forekommende antioxidant, er med til at øge hudens energiproduktion.
  • Rhodiola Complex forbedrer hudens naturlige biorytmer.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan ved vi, at huden ’opfører sig, som om den er op til 15 år yngre’?

  ARTISTRYs forskere opdagede, at der er en sammenhæng mellem den måde, huden opfører sig på, og dens kronologiske alder. Synlige aldringstegn begynder med hudens 24 timers biorytmer. I ungdommelig hud er disse rytmer nøje synkroniseret med det formål at regenerere og skabe hudcellernes energi. ARTISTRYs forskere har opdaget en metode til at hjælpe huden med at resynkronisere de ungdommelige rytmer, selv i aldrende hud, med bemærkelsesværdig næstegenerationsteknologi. De udviklede en nøjagtig målemetode til at vurdere, hvordan huden opfører sig. Ved hjælp af vores avancerede laboratorieinstrumenter til billeddiagnosticering har vi gennemført et klinisk studie for at kunne fremvise ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream og ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Eye Creams effekt på huden. Undersøgelsen blev udført på en gruppe mennesker på mellem 45 og 60 år. Efter seks ugers anvendelse af produktet bekræftede målemetoden en synlig forbedring af, hvordan huden opførte sig hos dem, der brugte ARTISTRY SUPREME LX-produkter. Huden så ud og opførte sig, som om den var op til 15 år yngre*. *Påstand baseret på kliniske elasticitetsmålinger (avanceret billeddiagnosticering og målinger i laboratorieundersøgelse 038-14-ASC) n=43

  Jeg har ekstremt følsom hud. Hvad bør jeg forvente efter brugen af ARTISTRY SUPREME LX-produkterne?

  ARTISTRY SUPREME LX-produkterne er grundigt testet på grupper af mennesker med følsom hud. Der var ingen tegn på allergiske reaktioner eller voldsom irritation. Dog erkender vi, at intet testprogram kan garantere, at alle mennesker med ekstremt følsom hud vil opleve de samme resultater.

  Er produkterne testet på dyr?

  Vi er imod dyreforsøg, og vores produkter testes ikke på dyr, medmindre det er et lovkrav. Vi støtter aktivt tiltag, der skaber og anvender alternativer til påbudte dyreforsøg. Vi udfører kliniske tests og forbrugertests på frivillige personer.