Indgår i sæt

Regenerating Eye Cream ARTISTRY SUPREME LX™

kr 1.419,00
Bestillingsnummer: 118185
Størrelse: 15 ml
Antal:

  Dette produkt er en del af 1 pakke(r):

  Den fugtgivende anti-ageing øjencreme, som er med til at mindske mørke rande og fine linjer.

  Hvad produktet gør for dig

  • Huden omkring dine øjne bliver øjeblikkeligt blødere, glattere og mere strålende med færre synlige fine linjer.
  • I løbet af blot tre dage ser huden omkring øjnene yngre, fastere og mere strålende ud.
  • I løbet af to uger bliver synlige poser under øjnene, hævelser og slap hud væsentlig mindre.
  • I løbet af fire uger ses en tydelig forbedring af mørke rande og dybe rynker omkring øjnene.
  • I løbet af otte uger ser huden omkring øjnene væsentlig fastere ud, idet elasticiteten forbedres.
  • Reducerer ALLE synlige tegn på aldring i huden omkring øjnene og er med til at forebygge fremtidige aldringstegn.

  Derfor vil du synes om produktet

  Denne luksuriøse creme reducerer ALLE synlige tegn på aldring i huden omkring øjnene og er med til at forebygge fremtidige aldringstegn.

  Oplev selv de forbavsende hurtige og synlige effekter af vores dybt fugtgivende hudpleje specielt udviklet til den sarteste del af dit ansigt – huden omkring dine øjne. Forkæl dig selv med den ultimative luksus!

  Fakta til dig

  • ARTISTRYs forskere har udvundet Gardenia grandifloras evigt unge stamceller til en kraftfuld eliksir.
  • Det viste sig, at CellEffect24 Complex med ægte guld og NUTRIWAY™-ingredienser forstærkede effekterne af gardeniaens stamcelle-eliksir.
  • Denne banebrydende teknologi genoplader hudens livskraft og booster hudens energi-indeks 68 gange*.
  *Sammenlignet med det kliniske studies baseline, hvor intet produkt blev anvendt. Energi-indekset, testet in vitro, hænger sammen med den energi, som det kræver at få huden til at se yngre ud.

  Vigtige egenskaber

  • Gardenia grandifloras stamceller stabiliseret i en ren eliksir er med til at synkronisere hudens ungdommelige biorytmer og forny hudens ungdommelige energi.
  • CellEffect24 Complex forstærker effekterne af gardeniaens stamcelle-eliksir. Takket være dette bliver hudens livskraft genopladet, og en gennemgribende foryngelse finder sted.
  • CellEffect24 Complex, som indeholder NUTRIWAY™-godkendte spinatblade og acerola-kirsebær, bevarer hudens ungdommelige udseende, oplader huden med energi og er med til at reparere tidligere skader.

  Anvendelse

  • Anvendes efter, at du har renset huden og brugt toner.
  • Fordeles hele vejen rundt om øjet (både over og under).
  • Brug en blid, let bankende bevægelse i en 360° cirkel fra den inderste øjenkrog og udefter.
  • Anvendes to gange dagligt – morgen og aften.
  • Gør vores regenererende øjencreme til en del af din daglige hudpleje.

  Ingredienser

  Gardenia grandifloras evigt unge stamceller, udvundet til en kraftfuld eliksir, fornyer hudens ungdommelige energi.

  CellEffect24 Complex forstærker effekterne af gardeniaens stamcelle-eliksir. CellEffect24 består af en eksklusiv blanding af:

  • 24 karat guld, som fremskynder hudcellernes udskiftning og forårsager en lysspredning, som booster hudens ungdommelige udseende.
  • NUTRIWAY™-ingredienser: Ekstrakt af grønne acerola-kirsebær og spinatbladsekstrakt er de kraftfulde antioxidanter, der bevarer et ungdommeligt udseende.
  • Cardiolipin, et naturligt forekommende lipid, og L-carnosin, en naturligt forekommende antioxidant, er med til at øge hudens energiproduktion.
  • Rhodiola Complex forbedrer hudens naturlige biorytmer.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan ved vi, at huden ’ser ud og opfører sig, som om den er op til 15 år yngre’?

  ARTISTRYs forskere opdagede, at der er en sammenhæng mellem den måde, huden opfører sig på, og dens kronologiske alder. Synlige aldringstegn begynder med hudens 24 timers biorytmer. I ungdommelig hud er disse rytmer nøje synkroniseret med det formål at regenerere og skabe hudcellernes energi. ARTISTRYs forskere har opdaget en metode til at hjælpe huden med at resynkronisere de ungdommelige rytmer, selv i aldrende hud, med bemærkelsesværdig næstegenerationsteknologi. De udviklede en nøjagtig målemetode til at vurdere, hvordan huden opfører sig. Ved hjælp af vores avancerede laboratorieinstrumenter til billeddiagnosticering har vi gennemført et klinisk studie for at kunne fremvise ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream og ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Eye Creams effekt på huden. Undersøgelsen blev udført på en gruppe mennesker på mellem 45 og 60 år. Efter seks ugers anvendelse af produktet bekræftede målemetoden en synlig forbedring af, hvordan huden opførte sig hos dem, der brugte ARTISTRY SUPREME LX-produkter. Huden så ud og opførte sig, som om den var op til 15 år yngre*. *Påstand baseret på kliniske elasticitetsmålinger (avanceret billeddiagnosticering og målinger i laboratorieundersøgelse 038-14-ASC) n=43

  Jeg har ekstremt følsom hud. Hvad bør jeg forvente efter brugen af ARTISTRY SUPREME LX-produkterne?

  ARTISTRY SUPREME LX-produkterne er grundigt testet på grupper af mennesker med følsom hud. Der var ingen tegn på allergiske reaktioner eller voldsom irritation. Dog erkender vi, at intet testprogram kan garantere, at alle mennesker med ekstremt følsom hud vil opleve de samme resultater.

  Er produkterne testet på dyr?

  Vi er imod dyreforsøg, og vores produkter testes ikke på dyr, medmindre det er et lovkrav. Vi støtter aktivt tiltag, der skaber og anvender alternativer til påbudte dyreforsøg. Vi udfører kliniske tests og forbrugertests på frivillige personer.

  Hvorfor har jeg brug for en separat øjencreme?

  Huden omkring øjnene er meget forskellig fra huden i resten af ansigtet – den er 7 til 10 gange tyndere og mere sart. Desuden ældes den hurtigere end noget andet område af ansigtet og har derfor brug for særlig pleje.