Replacement Blades HYMM™

kr 106,00 (Vis alle)
Bestillingsnummer: 119628
Størrelse: 4 stk.
Antal:

  Til den ultimative barbering: Det nye system med fem blade, der er 25 % tyndere og har en bredere glideflade*, giver en fremragende barbering og glider let hen over huden. Større beskyttelsesskinne strækker forsigtigt huden ud og forbereder skægstubbene til barberingen. Få perfekt formede bakkenbarter, fipskæg og overskæg med præcisionstrimmeren.

  * I forhold til HYMM for Men-systemet med tre blade.

  • System med fem blade, der er 25 % tyndere* og har en bredere* glideflade, får nemt fat i selv de allerkorteste skægstubbe og giver en mere behagelig barbering, der ikke irriterer huden.
  • Bevægeligt hoved følger ansigtets konturer, så der opnås en tæt barbering.

  * I forhold til HYMM for Men-systemet med tre blade.

  • Den blødgørende stribe med aloe vera og E-vitamin får barberskraberen til at glide let hen over huden og giver dermed en mere behagelig barbering.
  • Trimmer til områder, der er svære at barbere (bakkenbarter, fipskæg og under næsen), indeholder beskyttelsesskinner, der forhindrer sår og rifter.
  • Holder til ca. 19 gange*.
  • Testet under kontrol af hudlægerog egnet til sensitiv hud.

  * I henhold til forbrugerundersøgelse, foretaget i Tyskland.

  Indsæt eller udskift bladene ved at trykke på knappen på forsiden af barberskraberens håndtag.

  Vi anbefaler, at du bruger barberskraberen sammen med den gennemsigtige HYMM for Men Shave Gel for at få en tæt barbering og beskytte huden mod irritation.

  På områder, der er svære at barbere (bakkenbarter, fipskæg og under næsen), bruges trimmerbladet på den modsatte side af barberskraberens blad.

  Undgå at få produktet i øjnene.