Indgår i sæt

Replenishing Moisture Cream ARTISTRY HYDRA-V™

kr 368,00
Bestillingsnummer: 117646
Størrelse: 50 ml
Antal:

  En fugtighedscreme til normal/tør hud, der fugter i dybden, og som giver langvarige resultater og har en let konsistens.

  Hvad produktet gør for dig

  • Huden føles silkeblød takket være den optimale fugtgivende virkning med en let konsistens, der hurtigt absorberes i huden.
  • Plejer huden i dybden og har en fyldig konsistens, der er velegnet til normal/tør hud.
  • Du kan også bruge den som natcreme uanset hudtype til pleje natten over.

  Derfor vil du synes om produktet

  ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream er den perfekte fugtighedscreme til normal/tør hud. Den absorberes nemt i huden, så huden føles velplejet, blød og glat efter brug. Fugtighedscremens fyldige men lette konsistens fugter huden i dybden. Den bliver også ved med at virke hele dagen, så huden tilføres fugt i 24 timer. Du kan også bruge ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream som natcreme til at øge hudens fugtniveau, mens du sover.

  Fakta til dig

  • Hudens fugtniveau øges øjeblikkeligt med 197 %, hvilket viser, hvor hurtigt dette produkt absorberes.
  • Du vil opleve fugttilførsel i 24 timer efter påføring.
  • Produktet virker ikke poretilstoppende, er allergitestet og testet under kontrol af hudlæger.

  Vigtige egenskaber

  ARTISTRY HYDRA-V REPLENISHING MOISTURE CREAM tilfører øjeblikkelig fugt til huden og har en fyldig men let konsistens:

  • Produktet absorberes hurtigt i huden, og den fugtgivende virkning holder i 24 timer.
  • Dette er den perfekte lindrende creme, hvis din hud føles dehydreret eller stresset.

  Anvendelse

  • Bruges dagligt, efter at du har renset huden og anvendt toner.
  • Masseres let ind i huden.
  • Også velegnet som natcreme til alle hudtyper.

  Ingredienser

  ARTISTRY HYDRA-V REPLENISHING MOISTURE CREAM genopretter hudens fugtniveau og har en fyldig konsistens, der er let og hurtigt trænger ind i huden. Du får en glat, smidig og strålende hud takket være de plejende ingredienser - som eksempelvis vand fra de norske fjorde og acai-bær fra Hawaii - i denne lindrende, daglige fugtighedscreme.

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan ved jeg, om dette produkt er det rigtige til min hudtype?

  De to generelle hudtypekategorier er normalt/tør hud og kombineret/fedtet hud. Normal/tør hud er typisk stram, skrøbelig og kedelig med fine porer, fine linjer og kan skalle. Kombineret/fedtet hud har en fedtet overflade, store porer og urenheder. Kombineret hud er en blanding af tør og fedtet hud. Dette produkt anbefales til daglig brug til normal/tør hud og kan bruges til alle hudtyper som natcreme.

  KAN MAN BRUGE ARTISTRY HYDRA-V OM VINTEREN?

  Ja, ARTISTRY HYDRA-V er en god produktserie at bruge om vinteren, da den modvirker den udtørrende effekt, vinteren har på huden.

  HVAD ER EGENSKABERNE VED DET VAND FRA DE NORSKE FJORDE, DER BRUGES I ARTISTRY HYDRA-V-PRODUKTER, OG KOMMER DET FRA BÆREDYGTIGE KILDER?

  Det vand, der bruges i ARTISTRY HYDRA-V-produkterne, kommer fra gletsjere, der blev dannet for 10.000 år siden i en unik norsk fjord. Eksperterne mener, at dette vand, der er filtreret gennem specielt kvartssand, er det reneste i Norge. Da det har være i minimal kontakt med mennesker, er vores vand fra de norske fjorde en frisk og ren kilde til fugt til huden. Indkapslet, rent vand fra de norske fjorde findes i alle ARTISTRY HYDRA-V-produkterne og giver en øjeblikkeligt forfriskende følelse og tilfører ren fugt dybt ned i hudens øverste lag. Det fjordvand, der bruges i ARTISTRY HYDRA-V-produkterne, kommer fra bæredygtige kilder.