image/png;;;image.png

At gøre en forskel

Vores mest synlige initiativ er Amways ONE BY ONE™-kampagne for børn, som har hjulpet over 7 millioner børn, siden den blev indledt i 2003. I Europa har Amway været en engageret partner for UNICEF siden 2001. Amways medarbejdere og forretningsindehavere har hjulpet med at tilvejebringe ca. 6 millioner euro til støtte for UNICEF-projekter.

Amways forpligtelser (PDF, 1,77 MB)

image/png;;;making_a_difference_2.png

One by One

Godt samfundsborgerskab har lige siden Amways grundlæggelse i 1959 været en vigtig del af Amways virksomhedsfilosofi. AMWAY ONE BY ONE™ Campaign for Children programmet blev indledt i 2003 og har siden da doneret mere end 112 millioner US-dollars, der har hjulpet mere end 7 millioner børn. Desuden har Amway medarbejdere og uafhængige forretningsindehavere brugt mere end 1,3 millioner frivillige virksomhedstimer.

image/png;;;making_a_difference_3.png

Miljø

I 1959 begyndte Amway at markedsføre universalrengøringsmidlet L.O.C.™ (Liquid Organic Cleaner) Multi-Purpose Cleaner og grundlagde dermed vores engagement i miljøet med bionedbrydelige rengøringsmidler. Selve navnet - Liquid Organic Cleaner - bevidner om dette engagement. Dette engagement i miljøet er blevet til en hjørnesten i Amway virksomhedsfilosofi.

I 1989 modtog virksomheden the United Nations Environment Programme Achievement Award. Amways globale hovedkontor i Ada, Michigan er certificeret af the Wildlife Habitat Council. Inden 2014 ønsker Amway at blive verdens førende bæredygtige virksomhed med direkte salg, at reducere drivhusudledningerne med 25 procent, minimere affald og sikre fuldt genbrug af op til 95 procent, reducere vandforbruget med 10 procent og øge forbruget af alternative energikilder med op til 15 procent.

Vores engagement i bæredygtige, miljømæssige metoder er omfattende og inkluderer vores produktionsmetoder, genbrugsindsats og organiske dyrkningsmetoder. Amway fortsætter med at udvikle, udnytte vedvarende energi, forbedre kildereduktion, producere CFC-fri spraydåser, reducere VOC og anvende naturlige ingredienser i alle vores produktlinjer.

image/png;;;making_a_difference_4.png

Etik

Amway er et globalt foretagende og vores drift er underlagt lovgivningen i mange forskellige lande i hele verden. Mens den lokale lovgivning og sædvaner kan være forskellige, er vores prioritet om at opretholde de højeste etiske standarder altid ens. Vores forretningsetik er universal og ofte mere omfattende end blot at efterkomme loven i et givent område. Ære er essentiel for vores forretningssucces. Vi gør det på den rigtige måde, og ikke bare, hvad der fungerer. Amways succes måles ikke kun i økonomiske termer, men også i den respekt, tillid og troværdighed, vi opnår. For mere information om forretningsetik i vores branche, kontakt Direkte Salgs Foreningen.

image/png;;;making_a_difference_5.png

Katastrofehjælp

Amway støtter lokale partnere med at hjælpe ofre for naturkatastrofer. Og på tidspunkter med store behov, involveres vores medarbejdere og forhandlere. Amway gav kontante donationer, produkter og hygiejne-sæt efter tsunamien i Sydøstasien, orkanen Katrina og senest jordskælvene i Haiti og Japan. Et Amway Katastrofehold har reageret ved mere end 25 katastrofer i de sidste år.

image/png;;;making_a_difference_6.png

Værdsatte medarbejdere

Amway er en virksomhed, der tror på, at alle mennesker kan gøre en forskel. Vi følger denne filosofi hver dag. For at gøre vores overbevisninger til en realitet, sætter vi vores medarbejdere i stand til at nå mål, opfylde ambitioner og bidrage til de samfund, hvor vi driver forretning. De personer, der arbejder hos Amway, bliver hos Amway. De fleste af vores medarbejdere har været her i mere end 10 år, og mange har arbejdet her i flere årtier. Som en førende global sundheds- og skønhedsvirksomhed sikrer Amway, at medarbejderne har adgang til de ressourcer, de behøver for at opretholde en sund livsstil.

Amway Academy tilbyder e-learning kurser, internetpræsentationer og personlig uddannelse. I 2010 uddelte Amway Academy over 3000 certifikater over hele Europa.