bodykey™ instant meals.
Hjælper dig at styre din vægt og smager fantastisk.

Opdag en ny og lækker måde til at styre portionerne og kalorieindtaget med bodykey. Vælg mellem en række produkter, der er udviklet, så de passer til netop dine behov.

image/jpeg;;;circles_DENMARK.jpg

Hvordan virker det?


Hos Amway ved vi, at alle er forskellige og har forskellige behov, og derfor har vi udviklet tre varianter af de forskellige bodykey instant meals – kulhydratreduceret, fedtreduceret og balanceret – med hver sin farve, så du nemmere kan vælge den rigtige.

Det eneste, du skal gøre, er at finde frem til den version, der passer bedst til dig. Skal du spise mindre fedt? Så skal du vælge den fedtreducerede version. Hvis du mener, at du spiser for mange kulhydrater, kan du prøve den kulhydratreducerede version. Og hvis du føler, at du har brug for at reducere begge dele, kan du vælge den balancerede.

Når du har fundet frem til den version, der passer bedst til dig, erstatter du blot et måltid om dagen med et bodykey instant meal. På den måde kan du spare tid og styre kvaliteten og mængden af den mad, du spiser. Kombinér det praktiske ved ét bodykey-måltid om dagen og to almindelige måltider, så får du en varieret daglig kost.

Velbekomme!


bodykey-sortimentet i dejlige smagsvarianter giver dig de nødvendige essentielle næringsstoffer og et udvalg af velsmagende måltider. Vælg mellem disse lækre smagsvarianter: shakes – chokolade eller vanilje, barer – med røde bær eller chokolade.

Klik her for at købe nu

 

Shakes

 

Barer

image/jpeg;;;tea.jpg

Få tilstrækkelig væske.

Det er også en god idé at forsøge at spise langsommere – det fremmer fordøjelsen – og at drikke masser af vand for at få et tilstrækkeligt væskeindtag, da det er vigtigt for alle kroppens funktioner, især når man er på slankekur.

Og her kan bodykey også hjælpe. Den nye bodykey urtete er den ideelle løsning, når du er på slankekur – et velsmagende alternativ til vand.

 


image/jpeg;;;carbs.jpg

Nu gør vi det endnu nemmere!


Amway har desuden udviklet to kosttilskud, der reducerer dit generelle kalorieindtag: Natural Carb Reducer, der reducerer optagelsen af op til 2/3 af kulhydraterne i et standardmåltid med 600 kalorier, og Natural Fat Reducer, der blokerer for op til 27 % af fedtindholdet i et måltid.

Klik her for at købe nu

image/jpeg;;;additional.jpg

Yderligere support


Derudover spiller de kosttilskud fra naturlige kilder, der findes i det store udvalg af NUTRIWAY-produkter, ikke kun en vigtig rolle ved at udfylde det ernæringsmæssige 'hul', der er i din kost, men giver dig samtidig mere energi, fremmer fordøjelsen og holder dig i form, når du er på slankekur og dyrker motion.

Tag NUTRIWAY Omega 3 hvis du ikke spiser fisk to gange om ugen., NUTRIWAY All Plant Protein for at vedligeholde muskler og knogler og NUTRIWAY Fiber Powder for at støtte dit fordøjelsessystem.

Klik her for at købe nu!
 

Succes

Din vej til vægtstyring er personlig, og kun du ved, hvad det betyder for dig at nå dit vægtmål. Det kan være, at du gerne vil kunne passe noget bestemt tøj, eller at du ønsker at føle dig selvsikker nok til at søge et nyt job. bodykey definerer ikke succes på baggrund af vægt alene – det handler også om, at du kan føle dig bedre tilpas og være mere tilfreds med din krop.