iCook™

iCook™

iCook-madlavningssystem er smart designet, smukt lavet og intelligent udtænkt til at levere perfekte, sunde madlavningsresultater hver gang. iCook-madlavningssystem er mere end en luksussamling af kvalitetskogegrej. Det er et nøje gennemtænkt system, hvor hver gryde, pande, låg og indsats fungerer med andre komponenter for at hjælpe dig med at kreere fristende retter, der bevarer næringsværdien, mens der bruges mindre fedtstof.

image/png;;;1.png

Det praktiske ved stabeltilberedning

Stabeltilberedning er en fantastisk praktisk funktion ved dit iCook madlavningssystem i rustfrit stål. Du kan tilberede flere retter samtidigt ved at placere en lille gryde oven på en større. iCook-systemet er specielt fremstillet til at sikre den ensartede varmefordeling, der er nødvendig for stabeltilbedning. Stabeltilberedning sparer plads, energi og penge. Du kan synkronisere tilberedningstiden, så alle retter er klar til servering samtidig.

image/png;;;2.png

VITALOK™ - holder smagen og kraften inde

Alle iCook gryder benytter VITALOK™ tilberedningsmetoden. VITALOK tilberedningsmetoden giver dig næringsrige, sundere måltider, fordi fødevarerne kan dampe i deres egne naturlige olier og safter. Låget til alt iCook rustfrit kogegrej slutter tæt, så der dannes en slags vakuum mellem låget og gryden. Når du begynder at tilberede maden, danner den naturlige fugt i maden damp. Det bliver til vand og danner en barriere - og denne vandbarriere opretholder det tætte vakuum under madlavningen.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ Non-stick køkkenudstyr

iCook non-stick køkkenudstyr er ekstremt slidstærkt og tilbyder enestående ydeevne til alle måltider. Rent faktisk tilbyder iCook mærket et overlegent produkt med Duramic™ Non-stick Coating System- Et ultra moderne non-stick beklædningssystem, som gør brug af den mest avancerede teknologi tilgængelig. DURAMICs dobbelt beklædning gør hver enkelt pande ekstremt modstandsdygtig overfor ridser. Lågene er lavet af hærdet glas, så maden hverken klistrer til dem eller til selve panden – og du kan holde øje med tilberedningen mens temperaturen opretholdes under låget.

 

OPTITEMP™

Non-Stick tilbyder OPTITEMP-sandwichbund for bedre varmefordeling og DURAMIC slip-let belægning for at give yderligere holdbarhed og forhindre maden i at sidde fast. Takket være denne teknologi kan du bruge mindre fedtstof, når du laver mad. Belægningen er både meget modstandsdygtig og nem at rengøre.

image/png;;;4.png

iCook knive

iCook knive har et ergonomisk design og et balanceret tyngdepunkt, hvilket giver maksimal mobilitet og komfort. Knivene ligger godt i hånden og er behagelige at bruge, og dine bevægelser er derfor lettere at kontrollere.

iCook knivene har fuldt smedet stålklinge, hvorimod de fleste andre knive er udstansede. Den smedede konstruktion resulterer i en tungere kniv med et tykkere blad, der giver øget styrke og længere levetid. Det ergonomiske design hjælper med at fordele vægten, når kniven bruges.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture.jpg

Sund madlavning bliver nemt med iCook wok

iCook 7-lags wok i rustfrit stål er tilrettelagt for VITALOK™ madlavning med minimalt væskeforbrug, som bevarer madens smag, næringsstoffer, farve og konsistens. Wokken har 7 lag rustfrit stål og aluminium for at gøre tilberedningen hurtigere og dermed spare energi, når du laver mad. Det innovative design giver desuden bedre stabilitet på kogepladen og gør det samtidig nemmere at vende maden.

Med en iCook wok kan du lave en lang række asiatiske retter såvel som mere traditionel mad. Hver iCook wok leveres med både dampindsats og lotusblomst-indsats, der er perfekte til at dampe og holde maden varm.