NUTRIWAY™

NUTRILITE/NUTRIWAY

En ubalanceret kost kan føre til mangler i de vigtige næringsstoffer, kroppen behøver: makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer og phyto-næringsstoffer. Det er universelle næringsstoffer, som alle har brug for uanset alder eller livsstil. Som en hjælp til at udfylde dette kostmæssige 'hul' introducerer vi NUTRIWAY™ FOUNDATIONAL Trio – et sæt med tre produkter, der supplerer hinanden og tilsammen understøtter dine ernæringsmæssige behov. Foundational Trio består af All Plant Protein Powder, Omega-3 Complex og DOUBLE X™ eller Daily.
Få fordel af en komplet daglig ernæring med NUTRIWAY™ FOUNDATIONAL Trio!

NUTRILITE/NUTRIWAY* er verdens mest solgte varemærke inden for vitaminer og kosttilskud. ** Det giver en komplet række af produkter til ernæring og velvære, herunder essentielle vitaminer og mineraler, urtetilskud, sportsernæring og måltidserstatning. NUTRILITE/NUTRIWAY har siden 1934 kombineret videnskabens styrke med planternes naturlige fordele – inspireret af virksomhedens grundlægger, dr. Carl Rehnborg, og de erfaringer, han gjorde i Asien. Siden stiftelsen i 1934 har brandet kombineret videnskaben og planternes naturlige egenskaber. Og lige siden dengang har vores innovative brug af videnskaben til at få maksimalt ud af plantenæringsstofferne været hjertet i NUTRILITE/NUTRIWAY. I dag kan vi med stolthed fejre, at vi i 80 år har hjulpet mennesker over hele verden med at føle sig godt tilpas og leve et aktivt liv.

* NUTRIWAY hedder NUTRILITE udenfor Scandinavien, Tyrkiet, New Zealand og Australien

**Kilde: Euromonitor International Limited; Vitamins and Dietary Supplements, World Retail Value RSP, 2013
 

Hvorfor NUTRILITE/NUTRIWAY?

NUTRILITE/NUTRIWAY bygger på et princip, der hedder fra frø til kosttilskud, og som bringer natur og videnskab sammen i perfekt harmoni.

For næsten 100 år siden, da stifteren af Nutrilite, Carl Rehnborg, boede i Kina, opdagede han vigtigheden af en plantebaseret kost. Hans praktiske erfaring og omfattende forskning inden for plantenæringsstoffer resulterede i udviklingen af NUTRIWAY-kosttilskuddene.

I 1934 introducerede Nutrilite det første multivitamin/multimineral/plantenæringsstofkosttilskud i USA.

NUTRILITE/NUTRIWAY™ bygger på 80 års forskning og research og er verdens bedst sælgende brand inden for vitaminer og kosttilskud. (Kilde: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims)

Videnskaben:

  • NUTRILITE/NUTRIWAY har mere end 150 forskere, researchere og undervisere – én af de største videnskabelige medarbejderstaber i branchen.
  • NUTRILITE/NUTRIWAY producerer mere end 15 milliarder vitamin- og mineraltabletter og gelékapsler om året globalt.

Naturen:

  • NUTRILITE/NUTRIWAY er ét af de få førende brands inden for kosttilskud, der driver egne bæredygtige landbrug.
  • I stedet for at være afhængig af skadelige pesticider, ukrudtsmidler eller kemiske gødningsstoffer lader vi naturen gøre arbejdet.
  • Efter otte årtier med bæredygtige landbrugsteknikker er det blevet en integreret del af NUTRIWAY-produktudviklingen.
  • NUTRILITE/NUTRIWAY-teamet har forbedret ’fra frø til kosttilskud’-processen, så produkternes kraft, konsistens, virkning og sikkerhed er blevet endnu bedre.

Plantenæringsstofferne gør forskellen.

  • Plantenæringsstofferne er det, der giver frugt og grøntsager deres fantastiske farver.
  • Plantebaserede kosttilskud indeholder plantenæringsstoffer, der er naturlige plantedele.

Medarbejderstaben hos NUTRILITE/NUTRIWAY består af mere end 150 forskere, researchere og undervisere, der konstant forbedrer NUTRILITE/NUTRIWAY-produkternes kvalitet.
 

  • Nutrilite udfører 15.000 test om måneden og over 500.000 kvalitetstjek om året for at sikre kvaliteten.

På den måde blev NUTRILITE/NUTRIWAY-mærket førende i ernæringsbranchen og fastholder stadig det førerskab i dag.

image/jpeg;;;Faming_new_image_240x180.jpg

Landbrug

Alle vores landbrug - over 2400 hektar i staten Washington, Mexico og Brasilien - genopbygger jorden og undgår syntetiske pesticider, ukrudtsmidler og gødningsstoffer. De er også gode naboer, der ønsker at bidrage til samfundet.

Hver plante behandles i løbet af få timer efter høst for at indfange flest mulige værdifulde næringsstoffer.

image/png;;;phytonutrients.png

Phyto-næringsstoffer

Gennem omhyggelig behandling dehydreres de rå planter og koncentreres til et fint pulver (kaldet koncentrat), der indeholder plantens naturlige næringsstoffer og plantekemikalier uden vand. Selvom hvert NUTRILITE/NUTRIWAY koncentrat er unikt, begynder de alle på samme måde - som en næringsrig plante. Disse koncentrater tilføjes til mange NUTRILITE/NUTRIWAY-produkter, fordi de indeholder et bredt spektrum af phyto-næringsstoffer.

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

Videnskab

For mange år siden fandt Carl Rehnborg sofistikerede teknikker til at analysere den næringsmæssige værdi af specifikke planter. I dag bruger NUTRILITE/NUTRIWAY videnskabsfolk over hele verden de nyeste metoder og teknologi til at forbedre metoderne, så der kan udtrækkes størst mulig kraft fra vores afgrøder, og de evaluerer nye ingredienser til vores produkter. Vores videnskabsfolk undersøger nye formuleringer og innovative fremstillingsmetoder, udforsker nye og forbedrede produkter og ingredienser og anvender højeffektivtstests og -analyseudstyr for at maksimere plantekoncentrater for optimalt næringsmæssigt indhold.

Hvert eneste NUTRILITE/NUTRIWAY produkt er det direkte resultat af omfattende tests i marken samt laboratorieanalyser, udført af videnskabsfolk, mikrobiologer, kemikere, farmaceuter, ernæringseksperter og andre teknikere.

Selvom det ikke er påkrævet, vælger vi at følge god fremstillingspraksis (GMP) for alle NUTRILITE/NUTRIWAY kosttilskud for at sikre, at produkterne er sikre, korrekt identificeret og af højeste kvalitet. Vi udfører 15.000 kvalitetskontroller hver måned og over 500.000 produktevalueringer hvert år. 

image/png;;;wellbeing.png

Velvære

Optimalt velvære betyder ikke et perfekt helbred. Optimalt velvære betyder at tilpasse kendte nedarvede helbredsrisici og din aktuelle livsstil for at foretage de personlige valg, der er nødvendige, for at gøre dit liv så sundt som muligt. For en personlig tilgang til dit gode helbred skal du vælge den bedste kost, livsstil, hvile og afslapning for dig - derefter vælges tilskudsprodukter til at støtte dit sunde liv. Ernæring og en stræben efter optimalt velvære er i centrum for NUTRIWAY- mærket.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

Power of five

NUTRILITE/NUTRIWAY Power of 5-kampagnen opfordrer os alle til at støtte børns ernæringsmæssige sundhed og potentiale verden over. Alle de penge, der indsamles, går til CARE og lokale velgørenhedsorganisationer, der støtter distributionen af Little Bits. Klik her for at læse mere!

image/png;;;ac_milan_logo_new.png

Team NUTRIWAY

Team NUTRIWAY er et globalt fællesskab af sportsentusiaster - hvor alle er interesserede i at føre en afbalanceret livsstil, og som befinder sig på alle niveauer - fra fritidssportsfolk til professionelle idrætsudøvere.

Amway-forretningsindehavere, kunder og medarbejdere deltager i forskellige arrangementer, der organiseres under Team NUTRIWAY banneret. Det er vores mål at fremme udøvelse af fysisk aktivitet, sport og kost blandt venner, familie eller forretningspartnere både on- og offline.

NUTRILITE/NUTRIWAY mærket - det officielle kosttilskud for AC Milan, som globalt er historiens mest succesrige foldboldhold. Læs mere om vores samarbejde med AC Milan her!

Særlige mærker