Indgår i sæt

Omega 3 Complex NUTRIWAY™

kr 370,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 4298
Størrelse: 90 kapsler
Antal:

  Et kosttilskud med fiskeolie, der indeholder omega-3-fedtsyrer. Fisk, der er fanget i dybt, koldt hav, indeholder mange af de fedtsyrer, der kaldes omega- 3-fedtsyrer.

  De to aktive komponenter i Omega-3 Complex er EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Omega-3- fedtsyrer er essentielle fedtsyrer, hvilket betyder, at de skal tilføres gennem kosten, da de ikke produceres i kroppen.

  Hvis din kost ikke omfatter 1-2 portioner fisk om ugen, kan koncentrerede fiskeolier være en nem måde at tilføje kosten de vigtige essentielle fedtsyrer.

  • De to aktive komponenter i Omega-3 Complex er EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved en daglig tilførsel på 250 mg EPA og DHA.
  • Hjælper med at tilføre de fedtsyrer, der kan mangle i kosten.
  • Én kapsel giver ca. den samme mængde omega-3-fedtsyrer (DHA og EPA), som hvis du spiser 28 g laks, tun eller sardiner.
  • Ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.
   
  INDHOLD PR. DAG (1 kapsel)
  Fett, heraf 1 g
  Omega-3 fedtsyrer 380 mg
  EPA (Eikosapentaensyre) 180 mg
  DHA (Dokosaheksaensyre) 120 mg
  Vitamin E 5 mg α-TE (42 %*)

  *% af ernæringsmæssig referenceværdi

  • Alle, der ikke spiser tilstrækkelige mængder af omega-3-fedtsyreholdige fødevarer, som eksempelvis de fleste fisk, skaldyr, bladgrøntsager, rapsolie, sojabønneolie og valnødder, og som derfor mangler disse fedtsyrer.
  • Alle, der er interesserede i omega-3-fedtsyrernes gavnlige effekt, som fx at støtte hjertets normale funktion.

  Anbefalet dosis

  Én kapsel dagligt i forbindelse med et måltid.

  Gode råd

  Opbevares utilgængeligt for små børn. Dette produkt erstatter ikke en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Hold flasken tæt lukket. Opbevares køligt og tørt. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.