image/jpeg;;;photo - nr 1.jpg

Dine belønninger

Efterhånden som din Amway-forretning vokser, har du mulighed for at rykke opad gennem adskillige kvalifikationsniveauer og opnå bestemte bonusser, belønninger og anerkendelse i hvert trin.

  • image/jpeg;;;1.jpgHårdt arbejde betaler sig
  • image/jpeg;;;2.jpgStræb efter mere
  • image/jpeg;;;photo - nr 2.2.jpgDit livs eventyr
  • image/jpeg;;;4.jpgForstå Amway Salgs- og marketingplan

Hårdt arbejde betaler sig

image/png;;;believes.png

Amway tror på at hårdt arbejde skal belønnes

Der er altid plads til udvikling i Amway: fra blot at sælge produkter og opnå detailavancer på omkring 30 % – til at lede en gruppe af andre Amway-forretningsindehavere og opnå bonusudbetalinger samt mulighed for at blive inviteret på eksklusive forretningsseminarer til fantastiske destinationer. Efterhånden som din Amway-forretning vokser, kan dine belønninger gøre det samme!

Klik her for at læse om andre ABOers succeshistorier

Stræb efter mere

image/png;;;strive2.png

Stræb efter mere

Amway er interesseret i dig og hjælper dig frem imod dine mål – hvad enten succes betyder ekstra indtægt til dig og din familie, en større tilfredshedsfornemmelse, at skabe et bedre liv for dig og dine nærmeste eller noget helt andet, så er dine målsætninger helt op til dig.

Vi har allerede hjulpet over 3 millioner mennesker med at komme i gang på deres vej til succes. De tiltrækkes af mulighedens ubegrænsede potentiale, opbakningen fra en virksomhed med mere end et halvt århundredes erfaring, et globalt fællesskab, der står klar til at støtte samt en førsteklasses belønningsplan.

START NU

Dit livs eventyr

image/jpeg;;;photo - nr 2.jpg

Dit livs eventyr

Vi hører gang på gang, hvor glade folk, der har nået høje niveauer af succes hos Amway, er for, at de tog imod forretningsmuligheden og skabte noget for sig selv og sin familie.

Amway-forretningen repræsenterer en mulighed – til at skabe din egen balance mellem arbejde og fritid, til at opnå en ekstra indkomst og til at udvikle din selvtillid. Du repræsenterer nu et bredt udvalg af produkter i høj kvalitet, der er innovative, nyttige og har været elsket af kunder i mere end et halvt århundrede.

Måske er det derfor, du blev Amway-forretningsindehaver (ABO). Og måske vil denne forretningsmulighed også appellere til andre, når du viser dem produkterne og inviterer dem ind i Amway-familien. Det er ikke svært. Det kræver ingen specielle evner eller viden. Der er ingen skjulte hemmeligheder. Amway er en forretningsmulighed for alle, og med lidt vejledning fra os samt masser af engagement og arbejdsindsats fra dig, kan du opnå succes.

Der er ingen tvivl – succes er noget, du skal arbejde for.

Hvor langt du kommer afhænger af, hvor meget arbejde du lægger i det. Men, som millioner vil bekræfte, er hårdt arbejde en del af Amway-eventyret. Vi håber, du kommer til at nyde det lige så meget, som vi gør!

START NU

Forstå Amway Salgs- og marketingplan

image/png;;;Understanding.png

Grundlaget for vores forretning.

Amway Salgs- & marketingplan afspejler stadig det oprindelige forretningskoncept, der blev udviklet af grundlæggerne Rich DeVos og Jay Van Andel og introduceret første gang tilbage i 1959.

Konceptet er baseret på en multi-level marketingstruktur og et bonussystem, der belønner Amway-forretningsindehavere med bonusser for deres resultater.

Meget vigtigt at vide!

Dine egne resultater bestemmer din indkomst – ikke din position. Hvis du investerer mere tid og arbejde i at sælge Amway-produkter og at sponsere, end den ABO, der fik dig ind i Amway-forretningen, kan din endelige belønning også være større.

Salgs- & marketingplanen tilbyder almindelige mennesker en mulighed for at starte sin egen Amway-forretning uden behov for specielle færdigheder, viden eller en stor sum penge at investere.

Beviset på dens succes er den kendsgerning, at i dag, mere end 50 år efter Amway blev grundlagt, er netværket vokset til over 3.000.000 ABOer verden over, og Amway har aldrig været stærkere.

START NU