image/png;;;Inspirational.png

Inspirerende

Med Amway er du aldrig alene i med din Amway-forretning. Ud over den støtte, du vil få fra din sponsor, yder Amway træning, markedsføring, produkter og kundesupport i verdensklasse.

  • image/jpeg;;;1.jpgDu er en del af forretningslivet på egen hånd, men du er aldrig alene
  • image/jpeg;;;2-DK.jpgSalgsorienteret
  • image/jpeg;;;3.jpgDu sætter målene. Du sætter tempoet.
  • image/jpeg;;;4.jpgDet er helt op til dig

Du er en del af forretningslivet på egen hånd, men du er aldrig alene

Du er en del af forretningslivet på egen hånd, men du er aldrig alene

Derudover er vores produkter dækket af Amways 100% kundetilfredshedsgaranti. Hvis du eller dine kunder ikke er fuldstændig tilfredse med produktet, kan du ganske enkelt sende det tilbage til os og få pengene tilbage. Helt uden diskussion. Når du bliver Amway-forretningsindehaver (ABO), er du forbundet til over 3 millioner andre ABOer i mere end 80 lande og territorier. Du har også forbindelse til en lokalt gruppe af tilknyttede ABOer, som er parate til at støtte, hjælpe og rådgive dig. Din sponsor, som vil hjælpe dig med at komme i gang og give dig hjælp og træning undervejs, er en afgørende del af denne gruppe.

Klik på kortet for at finde adresser til Amway-kontorer i andre lande.
 

Salgsorienteret

Med Amway ved din side kan du opnå de mål, du har sat dig for!

KundeserviceHvis du har et spørgsmål om noget – som f.eks. registrering, fornyelse, forretning eller produktinformation – har vores medarbejdere i kundeservice svarene til at hjælpe dig.

MarkedsføringVi støtter din salgsindsats med DVDer, websider og brochurer til at hjælpe dig med at udvide din Amway-forretning.

OrdrehåndteringDu sælger produkterne, og vi klarer resten som f.eks. ordrebehandling, administration af dine kundekonti samt håndtering af forsendelsesoplysninger.

Træning Gratis og brugervenlig træning enten over nettet, på video eller med en vejleder er nogle af de måder, vi kan dele vores viden med dig, om hvordan du kan etablere en vellykket selvstændig Amway-forretning.

Du sætter målene. Du sætter tempoet.

Du sætter målene. Du sætter tempoet. Vi er her for at hjælpe dig til succes

Hvad enten succes betyder en ekstra indtægt til dig og din familie, en større tilfredshedsfornemmelse, at skabe et bedre liv for dig og dine nærmeste eller noget helt andet, så er dine målsætninger helt op til dig.

Det er din Amway-forretning – du har fuld kontrol

Du kan bestyre din Amway-forretning, tjekke din omsætning, bestille produkter og forny din Amway-forretning – alt sammen i dit personligt tilpassede forretningscenter.

Det er helt op til dig

Det er helt op til dig!

Som du kan se, er der masser af hjælp for dig at få. Med kurser, både online og offline, salgsaktiviteter, produktdemonstrationer, Partner Stores og meget mere har du alle muligheder for at få så stor succes, du ønsker. Oven i alt dette kan du altid kontakte den ABO, der introducerede dig til Amway, og få gode råd og vejledning om, hvordan du får din Amway-forretning op at køre trin for trin.

Så bare nyd rejsen – du kan trygt regne med, at vi er der for dig, hvis du får brug for os.