Med Amway er du aldrig alene i forretningslivet. Ud over den støtte, du vil få fra din sponsor, yder Amway træning, markedsføring, produkter og kundesupport i verdensklasse.

Derudover er hvert eneste af vores produkter dækket af Amways 100% kundetilfredshedsgaranti. Hvis du eller dine kunder ikke er fuldstændig tilfredse med et hvilket som helst produkt, kan du ganske enkelt sende det tilbage til os og få pengene tilbage. Helt uden diskussion.

Når du bliver Amway-forretningsindehaver (ABO), er du forbundet til over 3 millioner andre ABOer i mere end 80 lande og territorier.

Du har også forbindelse til et lokalt team af tilknyttede ABOer, som er parate til at støtte, fremhjælpe og rådgive dig som en del af din forretningsgruppe. Din sponsor, som vil hjælpe dig med at komme i gang og give dig hjælp og træning undervejs, er en afgørende del af dette team.

Du er en del af forretningslivet på egen hånd, men du er aldrig alene.

Med Amway ved din side kan du opnå de mål, du har sat dig for.

Kundepleje: Hvis du har et spørgsmål om noget – som f.eks. registrering, fornyelse, forretning eller produktinformation – har vores medarbejdere i kundeplejeafdelingen svarene til at hjælpe dig.

Markedsføring: Vi støtter din salgsindsats med dvd'er, websider, blade og brochurer til at hjælpe dig med at udvide din forretning.

Ordrehåndtering: Du sælger produkterne, og vi klarer resten som f.eks. ordrebehandling, administration af dine kundekonti samt håndtering af forsendelsesoplysninger.

Træning: Gratis og brugervenlig træning enten over nettet, på video eller med en vejleder er nogle af de måder, vi kan dele vores viden med dig om, hvordan du kan etablere en vellykket selvstændig Amway-forretning.

Du sætter målene. Du sætter tempoet. Vi er her for at hjælpe dig til succes.

Hvad enten succes betyder ekstra indtægt til dig og din familie, en større tilfredshedsfornemmelse, at skabe et bedre liv for dig og dine nærmeste eller noget helt andet, så er dine målsætninger helt op til dig.

Det er din forretning – du har fuld kontrol.

Du kan bestyre din Amway-forretning, tjekke din omsætning, bestille produkter og forny din forretning – alt sammen i dit personligt tilpassede forretningscenter på www.amway.dk

Fordele