JETTE HOEJER

Amway forretningsindehaver (ABO) #7331738

Du besøger denne ABOs side: http://www.amway.dk/user/brohus
Du er besøgende hos en selvstændig ABO. Alt nedenstående information er oprettet af denne ABO. For at se den officielle side fra Amway, bedes du benytte nedenstående link.
 
Velkommen til Bjarne og Jette Højers personlige hjemmeside.

Her finder du Amway's unikke globale forretningsmulighed og en verden af eksklusive produkter.

Vi har erfaret, at det kan være svært at skabe balance mellem tid og penge.

Vores drømme har altid været større end vores indtægt, men vi vidste ikke rigtig, hvordan vi skulle øge vores indtægt uden at skulle lave store investeringer eller bruge ekstra meget tid, indtil vi blev præsenteret for Amway.

Med Amway’s unikke forretningsmulighed, hvor man kan blive forhandler og netværksbygger, samt tilgang til et væld af fantastiske produkter.

Er du på udkik efter noget, der kan bringe dig tættere på dine mål og drømme, som du ikke har kunnet indtil nu, mener vi seriøst, at her er et værktøj, der kan hjælpe dig, hvis du er åben for at få den rette information, og du er lærevillig.

Dette er ikke en hurtigt måde at blive rig på. Det tror vi ikke på. Det er tværtimod en seriøs og gennemprøvet måde at skabe bedre balance mellem tid og penge på lidt længere sigt, hvilket jo kan være en stor udfordring for de fleste.

Hvad gør vi så?
Vi viser folk, hvordan de kan lave deres ”alligevel penge” om til et aktiv, som kan give dem en ekstra indtægt via de produkter og services, vi alle behøver og bruger hver dag.

Vælger du at få dit eget indkøb eller forhandler nummer, får du produkterne her og nu mindst 30% billigere, og samtidig får du point på produkterne, der månedsvis omregnes til en kontant bonus. Den udbetales til dig, baseret på din månedlige omsætning. Dette er jo almindelig brugt hos mange firmaer som fx COOP, Matas, SAS, Scandic, Sportsmaster m.fl. Det unikke hos Amway er, at du her får rede penge, som du kan bruge, som du har lyst.

Samtidig får du mulighed for at arbejde sammen med andre Amway forhandlere i teams, med det formål at skabe forbrugernetværk, og hjælpe andre, med at tjene penge og opnå deres mål og drømme. Dette er unikt, og kræver en nærmere forklaring, som vil være for omfattende her.

Vælger du blot at være almindelig kunde, får du adgang til nogle miljøvenlige kvalitets-produkter, som ikke findes andre steder. De fleste er meget koncentrerede, og derfor ofte billigere i brug end andre lignende produkter.
Vi forsøger også at give dig en service, som kan være svær at finde i den normale detailhandel i dag.

Amway giver bl.a. 100% kundetilfredshedsgaranti.

Uanset om du er på udkik efter en nem og bekvem måde at handle dine daglige produkter på og/eller en regulær indtjeningsmulighed med stort potentiale, kan vi hjælpe dig.

Er din nysgerrighed blevet vagt, og har du lyst til at få noget mere uforpligtende information, så brug kontaktformularen her på siden eller tag telefonen og ring til os. Så finder vi et tidspunkt at mødes, og viser dig, hvordan du, lige som os, kan hjælpe dig selv tættere på dine mål og drømme.


Vores motto:

"Din fremtid - er et spørgsmål om dine valg"

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bjarne og Jette Højer

21460642 / 21850136

Fakta vedr. amway : http://news.amway.dk/virksomhedsinformation/fakta-og-tal/

Mine hot picks fra Amway

Skønhed

Mine nyheder

04-11-2017Weekend seminarium 2-4 febuar 2018
Som alle forretningsejer kommer succes ikke af sig selv. Man er nød til at investere og uddanne sig indenfor sit område og det gør vi bla. med CEP (cd`er) og WES. igennem N 21 Scandinavia.

Er du intresseret i at ændre din fremtid, så tag med vores team på weekend seminarium d 2-4 febuar 2018 i Uppsala, Sverige.

Ring og hører nærmere
21-09-2017DIN mulighed til succes
Hvor er du om 5 år ? Er du godt tilfreds med dit liv, som den ser ud nu. Har du drømme, som ikke kan indfries pga. manglende økonomi og tid?
Hvis du har en 1/2 time ledig, vil vi gerne komme forbi og fortælle om dine muligheder for at kunne arbejde hjemmefra, få en bedre balance mellem arbejde og fritid og økonomisk frihed, pensionsplan og meget andet.
Skriv eller ring og vil vil hjælpe dig godt på vej.
23-02-2017Åben plan i Vestjylland
Har du intresse i et uforpligtende forretningspræsentation, holder vi i teamet Åben plan hver anden uge for alle interesserede. Ring og hør nærmere.
1-3 af3 produkter
Varer pr. side:
 

Shop online med mig

  1. Bestil online og få dine Amway produkter leveret direkte til din hoveddør.
  2. Få personlig råd om produkter fra din ABO.
  3. Modtag produktanbefalinger
  4. Modtag personlig opfølgning på dine ordrer.

Opbyg en forretning med mig

Kontakt mig

E-mail:
Telefonnummer:
+4521460642

Besøg min Internet profil

Anmod om et møde

Du bedes kontakte os, hvis du har brug for råd, præsentation eller vil søge i kataloget.

Valideringsfejl i formular

Navn:
Telefonnummer:
E-mail:
Besked:
Send

Besøgende

Synkroniseringsfejl

Der er desværre opstået en fejl i kommunikationen med serveren. Har du af samme årsag mistet din forbindese til internettet? Forsøg venligst at gendan siden (F5) og prøv herefter igen.