Amway forretningsindehaver (ABO) #7332572

Du besøger denne ABOs side: http://www.amway.dk/user/lifeboost
Du er besøgende hos en selvstændig ABO. Alt nedenstående information er oprettet af denne ABO. For at se den officielle side fra Amway, bedes du benytte nedenstående link.
 
Velkommen til en verden af eksklusive Amway produkter!

LifeBoost forhandler en verden af miljøvenlige og eksklusive Amway produkter af høj kvalitet: Ernæring & velvære, skønhed & pleje samt produkter til hjemmet.


Som Amway Buisness Owners kan LifeBoost give jer to muligheder:
1. Du kan vælge at oprette dig som (gratis) medlemskunde og vi sørger for at få leveret dine varer til dig.

2. Du kan oprette dig som ABO (Amway buisness Owner) og have mulighed for at blive selvstændig uden de store omkostninger, købe dine produkter til indkøbspris samt optjene point på disse. Du kan sagtens blive ABO selvom du arbejder eller studerer ved siden af. Hvor meget tid og hvor mange penge du bruger er op til dig.

Men hvordan gør jeg? - Vi har nedenfor beskrevet hvad du skal gøre for at oprette dig som ABO eller medlemskunde:

- Drømmer du om at blive iværksætter eller starte din egen selvstændige virksomhed? Vil du samarbejde med en virksomhed der har millioner af distrubitører verden over og som opererer globalt? Vil du have muligheden for at bestemme dine egne arbejdstider og have mere tid med venner og familie? Drømmer du om at rejse rundt og se verden mens du arbejder - eller at arbejde hjemmefra? Ønsker du at være en del af et netværk hvor alle er villige til at hjælpe dig til tops og hvor du hjælper andre til at få succes - i stedet for at konkurrere?

Hvis du er interesseret i at blive ABO (Amway Buisness Owner) kan du købe alle amways kvalitetsprodukter hjem til indkøbspris, optjene point på dine indkøb og samtidig have mulighed for at starte din egen virksomhed med lave omkostninger - Du bestemmer selv hvor meget tid og hvor mange penge du vil lægge i det. Hvis du vil høre mere om forretningsmuligheden, er du velkommen til at sende os en besked eller en e-mail: Lifeboost.Buisness@gmail.com

- Hvis du er interesseret i at blive medlemskunde skal du skrive en besked til os (på facebook, på vores Amwayside eller til vores e-mail: Lifeboost.buisness@gmail.com) med følgende oplysninger:

Dit fulde navn, e-mail, tlf. nummer, adresse og din fødselsdato

Når vi har modtaget dine oplysninger sender vi dig en udfyldt registreringsformular som du herefter skal underskrive og sende til os, eller til amway: Amway_danmark@amway.com

Du kan også vælge selv at registrere dig igennem vores amway-side: Amway.dk/user/LifeBoost
Her udfylder du selv dine oplysninger, vælger kodeord og brugernavn. Her skal du bruge vores ABO (Amway buisness owner) nummer: 7332572

Når du er oprettet som medlemskunde, får du et brugernavn samt kodeord som du altid kan ændre i og herefter kan du bestille dine produkter direkte på amways hjemmeside.

Hvis du ikke har en scanner eller et kamera kan du evt. tage et billede af formularen med din mobiltelefon. :-)

Når du er registreret som kunde, kan du bestille dine produkter direkte fra amways hjemmeside.

Levering: 50 kr.

Garanti: Amway står bag sine produkter og giver 100% kundetilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt, kan du altid kontakte Amway Danmark og benytte dig af Amways returpolitik.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at skrive til os - Vi vil kontakte dig hurtigst muligt! God shopping :-)

Mine nyheder

03-11-2015Kom i det høje gear med XS™ Power Drink!XS™ Power Drink indeholder høje niveauer af B-vitaminer blandet med koffein og taurin, og er smagssat med en blanding af kinesisk ginseng og acaibær. Denne velsmagende power drik UDEN sukker og med meget få kalorier hjælper dig gennem hektiske dage.
Tilføj positiv energi til din hverdag med XS™ Power Drink!
1-1 af1 produkter
Varer pr. side:
 

Kontakt mig

E-mail:

Besøg min Internet profil

Shop online med mig

  1. Bestil online og få dine Amway produkter leveret direkte til din hoveddør.
  2. Få personlig råd om produkter fra din ABO.
  3. Modtag produktanbefalinger
  4. Modtag personlig opfølgning på dine ordrer.

Opbyg en forretning med mig

Synkroniseringsfejl

Der er desværre opstået en fejl i kommunikationen med serveren. Har du af samme årsag mistet din forbindese til internettet? Forsøg venligst at gendan siden (F5) og prøv herefter igen.