LOUIZA S. GITEMARIJA LARSEN

Amway forretningsindehaver (ABO) #7332942

Du besøger denne ABOs side: http://www.amway.dk/user/louizalarsen
Du er besøgende hos en selvstændig ABO. Alt nedenstående information er oprettet af denne ABO. For at se den officielle side fra Amway, bedes du benytte nedenstående link.
 
Velkommen til en verden af eksklusive Amway produkter og Amway's forretningsmulighed.

Hvor er det fantastisk du er på denne side. For jeg ved du vil opleve noget helt unikt.

Amway tilbyder produkter af høj kvalitet til velvære, skønhed & pleje og produkter til hjemmet samt mulighed for at etablere sin egen forretning.

Her kan du finde en bred vifte af Amway produkter og lære mere om at starte en Amway forretning.

Selvom du ser udvalg af produkter med priser er mulighederne langt større. Produkter er kun en anbefaling. Du kan sagtes købe f.eks 1 creme. Anbefalingen bygger på, at her får du virkelig noget for dine penge. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kender du det?

Du går ind i en forretning og gerne vil have nogle gode vitaminer/ kosttilskud som passer til dig, men du bliver nød til at købe det. Det viser sig at produktet ikke var det helt rigtige. Derfor køber du igen nye vitaminer/kosttilskud. Dem kan du heller ikke bytte. Ganske enkelt emballagen er brudt. Hvor mange penge har du brugt på fejl køb? Rigtig mange ikk?

Men det undgår du helt, hvis du køber Amway produkter. Uanset om du har brugt af varen. Kan det være rigtig ? JA.. Du har 3 måneder retur ret. Uanset hvad... Alle penge retur, hvis du er utilfreds.
Få en gratis hudpleje, sundheds test eller home demonstration. Mit team kommer ud, og demonstrere vores produkter. F.eks. En hudplejeaften her får du testet din hud og prøvet de produkter der passer præcis til dig. En Sundheds test her får du talt om dine personlige udfordringer i forhold til sundhed. Det kan være vægt, træthed, træning m.m. Til Home demonstration får du mulighed for, at se hvad vaskepulver, rengørings middel m.m kan hjælpe dig med.

Du kan invitere dine venner og familie til en dejlig oplevelse. Det er både sjovt og lærerigt.

OG DET ER HELT GRATIS! Det eneste du skal gøre er, at sende en besked eller kontakte mig.

Måske drømmer du om en internet forretning. Så hjælper vi dig også med det. Teamwork er vores motto, og du vi opleve en rejse du ikke havde drømt om. Både personligt men også økonomisk.

Det eneste du skal gøre er, at kontakte mig.

Kærlig hilsen
Gitte Juul Larsen

Mine hot picks fra Amway

Skønhed

Shop online med mig

  1. Bestil online og få dine Amway produkter leveret direkte til din hoveddør.
  2. Få personlig råd om produkter fra din ABO.
  3. Modtag produktanbefalinger
  4. Modtag personlig opfølgning på dine ordrer.

Opbyg en forretning med mig

Kontakt mig

E-mail:
Telefonnummer:
+45 255 41050

Anmod om et møde

Du bedes kontakte os, hvis du har brug for råd, præsentation eller vil søge i kataloget.

Valideringsfejl i formular

Navn:
Telefonnummer:
E-mail:
Besked:
Send
Synkroniseringsfejl

Der er desværre opstået en fejl i kommunikationen med serveren. Har du af samme årsag mistet din forbindese til internettet? Forsøg venligst at gendan siden (F5) og prøv herefter igen.