SOEREN SIMONSEN

Amway forretningsindehaver (ABO) #7128454

Du besøger denne ABOs side: http://www.amway.dk/user/simssimonsen
Du er besøgende hos en selvstændig ABO. Alt nedenstående information er oprettet af denne ABO. For at se den officielle side fra Amway, bedes du benytte nedenstående link.
 
Velkommen til min side. Jeg anvender en hel del af produkterne fra Amway selv og ønsker at alle mine venner og jeres venner skal have de samme fordele som jeg oplever daglig.

De vigtigste fordele for mig er:

- alle produkter er testede og udviklede og producerede på en måde, jeg kan stå inde for. Ligeledes skader mit brug af Amways rengøringsmidler, vaskemidler og hudplejemidler ikke naturen.

- at jeg får alle mine investerede penge tilbage, hvis jeg har købt et produkt, jeg ikke kan bruge. Der er 90 dages returret på alle varer. Blot giv mig besked og jeg sørger for reklamationen.

- at jeg får mine varer leverede lige ved hoveddøren og jeg slipper for at skulle køre land og rige rundt for at finde en parkeringsplads eller stå i kø for at kunne købe.


Jeg anvender selv allermest produkter til hjemmet. Både rengøringsmidler, vaskepulver og vasketabs til opvaskemaskinen.

I Ernæring og velvære anvender jeg produkter som kaffe, olivenolie, pasta og vineddike.

I kategorien mundpleje anvender jeg GLISTER tandpasta, som ikke indeholder ikkefyldstoffer og slibemiddel men polermiddel.

På badeværelset bruger jeg først og fremmest produktserien HYMM, der overgår alt hvad jeg tidligere har brugt penge og ærgrelse på. Jeg anvender skraber og barberblade samt Shave Gel og After Shave Balm med vitamin E til at beskytte huden.

Til brusebadet bruger jeg BODY SERIES bodyshampo og hårchampoen er fra SATINIQUE. Det er en to-i-én Shampoo og Conditioner.
Mine nyheder

05-11-2017Grydesvamp til at fjerne hård hud?
Disse svampe er uvurderlige i køkkenet, på badeværelset, i værkstedet og ved rengøring udendørs.

Det særlige ved disse svampe er, at de ikke kan ridse. Du kan anvende dem på din krop, uden at din hud lider skade. Ligeså ved rengøring af fastsiddende belægninger i badeværelse og køkkenet.

Hvem kæmper ikke med fastbrændte belægninger på gryder, pander og i ovnen eller kalkbelægninger ved vandhane og på fliser? Det klarer denne fantastiske svamp.

Bestillingsnr.: 110490

1-1 af1 produkter
Varer pr. side:
 

Mine hot picks fra Amway

Hjemmet

Ernæring & velvære

Kontakt mig

E-mail:
Telefonnummer:
+4540540021

Opbyg en forretning med mig

Shop online med mig

  1. Bestil online og få dine Amway produkter leveret direkte til din hoveddør.
  2. Få personlig råd om produkter fra din ABO.
  3. Modtag produktanbefalinger
  4. Modtag personlig opfølgning på dine ordrer.

Besøgende

Anmod om et møde

Du bedes kontakte os, hvis du har brug for råd, præsentation eller vil søge i kataloget.

Valideringsfejl i formular

Navn:
Telefonnummer:
E-mail:
Besked:
Send
Synkroniseringsfejl

Der er desværre opstået en fejl i kommunikationen med serveren. Har du af samme årsag mistet din forbindese til internettet? Forsøg venligst at gendan siden (F5) og prøv herefter igen.