ANNE MARIE ALGREEN-USSING og PER BRYGMANN

Amway forretningsindehaver (ABO) #7026490

Du besøger denne ABOs side: http://www.amway.dk/user/ussingbrygmann
Du er besøgende hos en selvstændig ABO. Alt nedenstående information er oprettet af denne ABO. For at se den officielle side fra Amway, bedes du benytte nedenstående link.
 


Velkommen til UssingBrygmann's personlige hjemmeside hos Amway. Her finder du Amway's unikke globale forretningsmulighed og en verden af eksklusive produkter.

Hvem er vi:

Vi er begge politiuddannet og arbejder stadig i politiet, især med fokus på forskellige former for uddannelse.
Vi har altid været glade for vores arbejde med de forskellige muligheder og oplevelser, det har givet.
Gennem årerne har vi dog, som så mange andre erfaret, at det kan være svært at skabe den rette balance mellem tid og penge.

Vores drømme har altid været større end vores indtægt, men vi vidste ikke rigtig, hvordan vi skulle øge vores indtægt uden at skulle lave store investeringer, eller bruge ekstra meget tid.

Heldigvis blev vi af en god veninde præsenteret for Amway’s unikke forretningsmulighed og produkter. Vi var ret skeptiske til at begynde med. Der findes jo så meget underligt/ulovligt på nettet, og vi havde ikke lyst til at være en del af noget, som ikke var helt ok.

Vi valgte dog selv at undersøge muligheden, og ikke kun lytte til, hvad vi havde hørt. Ikke kun via nettet, men især gennem selve forretningen og via de mennesker, der arbejdede med den.
Vi lyttede til vores egen mavefornemmelse, og ikke til de ”velmenende” mennesker, der vidste bedre, men aldrig selv havde arbejdet med Amway.

”Uvidenhed har jo aldrig afholdt nogen fra at komme med en "ekspertudtalelse”.

Vi valgte derimod, at undersøge det indefra, hvilket efter vores mening er det eneste logiske og fornuftige.

Har du læst så langt som hertil og ikke er blevet skræmt væk endnu, så bliv hængende.

Vi er sikre på, at du på den ene eller anden måde ligner os, og at du måske også er på udkik efter noget, der kan bringe dig tættere på dine mål og drømme, som du ikke har kunnet indtil nu.

Vi mener seriøst, at her er et værktøj, der kan hjælpe dig, hvis du er åben for at få den rette information, og du er lærevillig.

Dette er ikke en hurtigt måde at blive rig på. Det tror vi ikke på. Det er tværtimod en seriøs og gennemprøvet måde at skabe bedre balance mellem tid og penge på lidt længere sigt, hvilket jo kan være en stor udfordring for de fleste.

Vi har indtil nu opnået at kunne udskifte skifteholdsarbejde, som jo ikke ligefrem er sundhedsfremmende, uden at gå ned i indkomst. Vi har desuden reduceret arbejdstiden og fået større økonomisk råderum og mulighed for hurtigere at nedbringe gæld.

Det er jo blot vores valg. Hvad er dit?

Hvad er det så, vi gør?

Vi viser folk, hvordan de kan lave deres ”alligevel penge” om til et aktiv, som kan give dem en ekstra indtægt via de produkter og services, vi alle behøver og bruger hver dag.

Sagt på en anden måde:
Få dit husholdningsbudget til at blive et aktiv, der på sigt kan give dig et afkast og ikke kun være en udgift.

Vælger du at få dit eget indkøbs eller forhandler nummer, får du produkterne her og nu mindst 30% billigere, og samtidig får du point på produkterne, der månedsvis omregnes til en kontakt bonus. Den udbetales til dig, baseret på din månedlige omsætning. Dette er jo almindelig brugt hos mange firmaer som fx COOP, Matas, SAS, Scandic, Sportsmaster m.fl.
Det unikke hos Amway er, at du her får rede penge, som du kan bruge, som du har lyst.

Samtidig får du mulighed for at arbejde sammen med andre Amway forhandlere i teams, med det formål at skabe forbrugernetværk, og hjælpe andre, med at tjene penge og opnå deres mål og drømme. Dette er unikt, og kræver en nærmere forklaring, som vil være for omfattende her.

Vælger du blot at være almindelig kunde, får du adgang til nogle miljøvenlige kvalitets-produkter, som ikke findes andre steder. De fleste er meget koncentrerede, og derfor ofte billigere i brug end andre lignende produkter.
Vi forsøger også at give dig en service, som kan være svær at finde i den normale detailhandel i dag.

Amway giver bl.a. 100% kundetilfredshedsgaranti.

Hvis du stadig er her endnu, skal du være klar over, at intet jo kommer af sig selv, heller ikke her, og HUSK:

Hvis man ikke gør noget nyt, sker der heller ikke noget nyt!!!

Uanset om du er på udkik efter en nem og bekvem måde at handle dine daglige produkter på og/eller en regulær indtjeningsmulighed med stort indkomstpotentiale, er du kommet det rette sted.

Er din nysgerrighed blevet vagt, og har du lyst til at få noget mere uforpligtende information, så brug kontaktformularen her på siden eller tag telefonen og ring til os. Så finder vi et tidspunkt at mødes, og viser dig, hvordan du kan hjælpe dig selv tættere på dine mål og drømme.

Vores motto:

"Fremtiden - et spørgsmål om valg"Vi ser frem til at høre fra dig.

Anne Marie og Per.


Tjek evt. /our-brands

Vores hot picks fra Amway

Skønhed

Hjemmet

Kontakt os

E-mail:
Telefonnummer:
+4540969077

Anmod om et møde

Du bedes kontakte os, hvis du har brug for råd, præsentation eller vil søge i kataloget.

Valideringsfejl i formular

Navn:
Telefonnummer:
E-mail:
Besked:
Send

Shop online med os

  1. Bestil online og få dine Amway produkter leveret direkte til din hoveddør.
  2. Få personlig råd om produkter fra din ABO.
  3. Modtag produktanbefalinger
  4. Modtag personlig opfølgning på dine ordrer.

Opbyg en forretning med os

Synkroniseringsfejl

Der er desværre opstået en fejl i kommunikationen med serveren. Har du af samme årsag mistet din forbindese til internettet? Forsøg venligst at gendan siden (F5) og prøv herefter igen.