AMWAY HOME™

AMWAY HOME™

AMWAY HOME-rækken af rengøringsprodukter til tøjvask, flader og opvask leverer højtydende rengøring med kraft fra BIOQUEST FORMULA™. Disse unikke formelblandinger indeholder naturlige ingredienser, der ikke alene yder fremragende rengøring, men som også er miljøvenlige.

image/png;;;powerfully_green.png

Powerfully Green for a Safer Clean

AMWAY HOME produkterne er et resultat af vores mangeårige videnskabelige erfaring i udvikling af de bedste rengøringsprodukter, der giver dig og din familie et sundere hjem og er skånsomme mod miljøet.

Med en lang historie af effektivitet og styrke kan vores produkter håndtere de vanskeligste rengøringsudfordringer. Intet andet firma har et ry som vores for vedvarende, pålidelig effektivitet. I udviklingen af nye mærker af højeffektive rengøringsprodukter, der giver dig og din familie et sundere hjem og som er skånsomme mod miljøet, udnytter vores mangeårige videnskabelige erfaring.

image/png;;;bioquest.png

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA er det, der får AMWAY HOME produkterne til at skille sig ud fra mængden; det er det vigtigste differentieringspunkt. BIOQUEST FORMULA produkter anvender højaktive ingredienser fra naturen til at levere exceptionelle rengøringsresultater uden at skade miljøet. BIOQUEST FORMULA giver effektiv rengøring, er koncentreret, bionedbrydelg og testet under kontrol af hudlæger.*

BIONEDBRYDELIG – ethvert produkt, der hævdes at være bionedbrydeligt, skal kunne nedbrydes naturligt, dvs. uden at forurene. AMWAY HOME™ produktformler er alle fuldstændig bionedbrydelige.

KONCENTRERET- AMWAY HOME's koncentrerede formler er effektive og har et højt indhold af aktive ingredienser i stedet for fyldstoffer eller vand, fordi vi altid har ment, at kunderne skal have noget for pengene.

TESTET UNDER KONTROL AF HUDLÆGER* -AMWAY HOME produkt-formler er blevet testet under kontrol af hudlæger for at være sikker på, at de er sikre og hudvenlige, og hverken vil forårsage allergi eller andre irritationer. Med SA8™ Baby koncentreret vaskepulver er vi gået et skridt videre og har fået børnelæger til at teste formlen for at sikre, at det også er nænsomt over for ung, følsom hud.

*når muligt

Anerkendelse

I over 50 år har vi forsynet dig med produkter, der også skånsomme mod miljøet. Vores nye produktserie er garanteret sikker, når den bruges efter vejledningen, og miljøvenlig men stadig effektiv. Og vi har uafhængige certificeringer, der beviser det.

The AISE Charter for Sustainable Cleaning - the AISE (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) er branchens officielle europæiske stemme. A.I.S.E. har certificeret, at vores produkter er i overensstemmelse med deres miljømæssige, sociale og økonomiske standarder. Som den officielle europæiske stemme for rengøringsbranchen er deres godkendelse en fantastisk anerkendelse af vores hårde arbejde for at fremstille højtydende rengøringsprodukter, der har en positiv indvirkning på verden.

Safer Choice - vi samarbejder også med det amerikanske Environmental Protection Agency’s (EPA) Safer Choice-program. Det betyder, at vi desuden kan vise Safer Choice-logoet på produkter, der er i den grønne ende af sundheds- og miljøspektret.

En anerkendelse fra EPA (det amerikanske miljøbeskyttelsesagentur) skal ikke ses som en godkendelse af dette produkt. Safer Choice-logoet betyder, at produktets ingredienssammensætning, som angivet af Amway til EPA, består af ingredienser, der er mere sundheds- og miljømæssigt velegnede for mennesker end almindelige produkter af samme type. EPA henholder sig udelukkende til Amway samt virksomhedens integritet og gode tro angående oplysninger om produktets sammensætning, ingredienser og egenskaber. EPA har ikke foretaget uafhængig identificering, f.eks. via en kemisk analyse, af ingredienserne i produktet og har heller ikke evalueret Amways produkt-statements. EPA foretager kun evaluering af produktets sundheds- og miljømæssige egenskaber for mennesker, som beskrevet i Safer Choice-standarden og på baggrund af aktuelt tilgængelig information og videnskabelig forståelse.

Produkter med Safer Choice-mærkning:

AMWAY HOME™ Collection

Specialrengøringsprodukter

Visse rengøringsjobs kræver målrettede løsninger, og til dem har vi skabt et udvalg af specielle rengøringsprodukter, der er lige så effektive som resten af AMWAY HOME produktsortimentet.

Disse særligt tilpassede rengøringsprodukter er udviklet til at fjerne kraftig fedt og snavs på komfurer, værktøj og udendørs møbler, gøre glas flot rent, give dine tæpper og møbelbetræk nyt liv samt polere og beskytte træværk.

Shop efter specialrengøringsprodukter nu