ARTISTRY™ er blandt verdens ti bedst sælgende kvalitetsmærker inden for skønhed*.

 

Med ARTISTRY™-makeup kan enhver kvinde skabe sit helt eget sofistikerede look. Serien består af et komplet sortiment af makeupprodukter til ansigt, øjne, kinder og læber i nuancer, der passer til enhver hudtone og alder.

ANSIGT

 

 

ARTISTRY Foundation Finder

   

ØJNE

 

LÆBER

 

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Lipstick Conversion Tool

   

NEGLE

 

VIS LOOK

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer er globalt ansigt for ARTISTRY™-hudpleje og -makeup. “Der er så meget, jeg elsker ved ARTISTRY – specielt produkterne. De er så luksuriøse, så sofistikerede, de er moderne, og jeg stoler fuldt ud på dem,” siger Teresa. Ud over at være en klassisk skønhed er Teresa en dynamisk ung kvinde og en talentfuld skuespillerinde, der personificerer essensen af ARTISTRY-varemærket rigtig godt.

 

RICK DICECCA

Kærlighed til kunst og en god fornemmelse for farver førte ARTISTRYs globale makeupartist, Rick DiCecca, til en karriere inden for skønhed. “At finde frem til det, der fungerer for dig, giver en følelse af selvtillid, og der findes ikke noget mere attraktivt end en kvinde med selvsikkerhed,” siger Rick.

 

Se forvandlingen! Hold øje med vores farvekollektioner, der er udviklet specielt til ARTISTRY, og som kun fås i en begrænset periode.

 

FARVEKOLLEKTIONER, DER FÅS I EN BEGRÆNSET PERIODE

*Kilde: Euromonitor International Limited. Skønhed og personlig pleje 2016, Kategorien Premium skønhed og personlig pleje, underkategorien Premium hudpleje, målt på globalt detailsalg i 2015.