ARTISTRY™ Intensive Skincare

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE er inspireret af verdens eksklusive hudklinikker og udgør et alternativ til konsultation hos en dermatolog i dit eget hjems bekvemmelighed. Målrettede behandlinger imod specifikke tegn på aldrende hud anvender en blanding af enzymer og naturlige ekstrakter til at hjælpe med at udglatte og forny huden for at opnå synligt forbedrede resultater.

image/png;;;Targeted to produce results.png

Resultatorienteret

INTENSIVE SKINCARE-serien er inspireret af verdens bedste hudklinikker og blev skabt af hudforskere for at levere et reelt alternativ til behandlinger hos dermatologer. Praktiske behandlinger til hjemmebrug er målrettet eliminering af specifikke tegn på aldrende hud. Vores eksklusive Renewing Peel arbejder ved hudens pH-værdi for at styrke og forny huden nænsomt på blot 8 minutter med en blanding af enzymer og naturlige ekstrakter, der eksfolierer, mens hudens normale fugtbarriere opretholdes. Langtidsholdbare anti-ageing resultater hjælper din hud med at genvinde sin fasthed og udstråling, udjævner hudtonen, øger klarheden og reducerer forekomsten af rynker. INTENSIVE SKINCARE leverer synlige resultater for aldrende hud.

Glattere, friskere, blødere... det er INTENSIVE!

image/png;;;Clinical research, dermatologist results.png

Klinisk forskning, dermatologiske resultater

Resultaterne af ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE, der svarer til resultaterne af dermatologbehandlinger, stammer fra den konstante forskning på højt niveau, der udføres af vores hudforskere. Ingredienserne omfatter unikke proteolytiske enzymer udvundet af svampe, kerneolie og liposomer - alt sammen samvittighedsfuldt produceret og klinisk testet. ARTISTRYs videnskab leverer synlige anti-ageing resultater, du kan både se og mærke.

image/jpeg;;;latest_product.jpg

INTENSIVE SKINCARE Anti-Wrinkle Firming Serum

Dette næste generations retinolprodukt indeholder virkningsfulde kollagenforhøjende ingredienser, der samles i et højeffektivt, men nænsomt, opstrammende natserum. Vågn op til en sund glød med dramatisk forbedret elasticitet og mindre synlige rynker over tid. Dette produkt er udviklet i samarbejde med et førende dermatologisk forskningsuniversitet og er klinisk testet for at medvirke til at forny hudens naturlige opbygningsmatrix. Giver maksimal genopbygning af huden, hvor der er behov for det, med det eksklusive Targeting Complex.

image/png;;;artistry_intensive_skincare_small_picture.png

INTENSIVE SKINCARE 14 Night Restore Program

Denne intensive behandling genopbygger huden i 7 niveauer med 7 hudkorrigerende fordele på blot 14 nætter, hvilket resulterer i en hud, der er genoplivet og føles så blød som aldrig før. Genopret og gendan din hud til en yngre tilstand! Læs mere her.