Se den spændende kollektion af AMWAY™-dufte til kvinder og mænd, og find en duft, der passer perfekt til dig!  
DUFTE TIL KVINDER

Romantisk, elegant, intens eller frisk: AMWAY har et udvalg af dufte til kvinder, herunder parfume, eau de toilette og bodyspray, der passer til enhver personlighed, stemning eller stil. ANTICPATE™-, ANCESTRY™- og WISTFUL™-duftene til kvinder repræsenterer et fortryllende udvalg af duftnoter fra feminin til citrus, fra sød til passioneret og fra sensuel til mystisk.  

 

 

 

 

 

 

Hurtig visning

EN FIN OG DELIKAT BLOMSTERDUFT TIL DEN ROMANTISKE KVINDE.

 
En mild og sensuel duft af cyklamen og litchi vækker sanserne og giver en følelse af blødhed. Den forfører med en blanding af liljekonval kombineret med ylang-ylang, der bevæger sig ind til duftens hjerte, hvor den tiltrækker ambra og pudret musk. Det er selve essensen af kvindelighed – en uimodståelig blomsterromance.

 

 

Hurtig visning


EN VARM DUFT TIL DEN SENSUELLE OG PASSIONEREDE KVINDE.

 
Fremhæv din sjæls lidenskabelige side med denne orientalske og fyldige duft, der kombinerer brombær med kridhvide fresier. Et strejf af eksotisk arabisk jasmin og orkidé lokker og forfører og blander sig med et touch af sandeltræ og patchouli, der hypnotiserer og vækker lidenskaben i dig. Du indhylles i en varm og indbydende sensualitet.

 

 

Hurtig visning

ESSENSEN AF KLASSISK ELEGANCE.

 
Solbær, citron og bergamot afspejler klassisk elegance og skaber en harmonisk struktur, der fremhæves af noter af egyptisk jasmin og liljekonval, som giver en følelse af tidløs sensualitet. I duftens hjerte skaber et strejf af hvid musk og ambra en aura af ægte elegance – uimodståelig og sofistikeret på samme tid. Et udsøgt udtryk for en tidløs stil.

 

 

Hurtig visning

SOFISTIKERET OG UNDERSPILLET ELEGANCE.

 
Antydningen af en frisk blomsterduft indhylles af en ren og frisk havluft – som en let vind, der rammer Isle de la Cité – og slipper sanserne løs. Fersken blander sig med natblomstrende jasmin, den fine duft af tuberose og hvid musk og genskaber en aura af mystisk elegance – som når du slentrer over Pont Neuf. Du indhylles i et slør af ofistikeret elegance og får en fornemmelse af lethed og sensualitet. Superkoncentreret duft, der giver en varig sensualitet på huden.

Hurtig visning

SPRUDLENDE OG BERUSENDE KVINDELIGHED.

 
Pirrer sanserne med strejf af citron, hindbær og pink peber. Hjertenoten forfører med et slør af rose og litchi, der efterfølges af en antydning af hvid musk og skaber en meget feminin duft. Vis din strålende kvindelighed hver dag med WISTFUL.

Hurtig visning

SPRUDLENDE OG FORFRISKENDE VELVÆRE.

 
En sprudlende cocktail af citrus og nektarin, der vækker sanserne og sprudler af ren forfriskning med en smuk duft af fresia og rose og et strejf af musk, der fører dig ind i en verden af forkælelse. Oplev denne sublime og trendy bodyspray, der er beriget med E-vitamin og olie, der beskytter huden og giver den en smuk glød. Nyd den forfriskende følelse af velvære, og lad din skønhed stråle med WISTFUL AROMA.

Hurtig visning

INDRE FRIHED TIL AT STRÅLE.

 
En komposition af granatæble og mandarin vækker sanserne, mens pæon og magnolia blander sig og skaber harmoni og afslapning. Tørt træ og fine lotusblomster fuldender duften og efterlader dig med en følelse af perfekt harmoni og indre frihed til at stråle. Nyd auraen af WISTFUL No 1.

 


 

DUFTE TIL MÆND

Klassisk, sporty eller eksklusiv: Vælg, hvordan du har lyst til at være i dag! OPPORTUNE™ til mænd bruger en række ingredienser og duftnoter og giver dig frihed til at vælge en duft, der passer perfekt til din personlighed.

 

 

 

 

 

Hurtig visning

MASSER AF KLASSE OG TUSIND FACETTER: DET ER DIT LIV!

 

Varmen i Sichuan-peber og mandarin matches med den kølige jasmin og JUNGLE ESSENCE™* og møder den intense duft af cedertræ, der pirrer sanserne. En spændende dualitet mellem varmt og koldt – harmoni, kultur og finesse – meget maskulin, mange facetter og masser af klasse.

* Varemærke tilhørende V. MANE FILS, Société anonyme.

Hurtig visning

ELEGANCE, MYSTIK OG FRISTELSE: DET ER DIT LIV!
 

 
En fusion af dugfrisk mandarin, aromatisk cedertræ og krydret kardemomme skaber en fascinerende mystik. Fine strejf af rabarber og hø blander sig med marineakkorder og elegant eg og skaber en fristelse, ingen kan modstå. En komposition, der matcher din stil og elegance, indhyllet i en aura af mystik.

Hurtig visning

ACTION OG ENERGI: DET ER DIT LIV!
 

 
En eksplosion af friske citrusnoter vækker sanserne og blander sig med forfriskende strejf af krydret sort peber og havtjørn og skaber en duft af ren energi. Duften udvikler sig, og en tunnel af rosmarin fører dig til en bund af ambra og cedertræ, der giver duften en moderne maskulinitet. En komposition af friskhed og energi, der efterlader dig med en følelse af berusende frihed og glæde.
SÅDAN ANVENDES DUFTE

Parfume påføres 2-3 gange dagligt. En applikation kan ikke holde en hel dag. Der bruges fikservæsker i parfumer for at stabilisere duften og for at bevare duften så længe som muligt på huden.

Du kan påføre parfume på huden, hvor den er tyndest: på indersiden af håndleddene og i albuerne, bag knæene, på halsen eller under øreflipperne (ikke bag ørerne).

Hvis din hud er sart og reagerer på parfume, kan du komme parfume på et lommetørklæde og opbevare det i din lomme eller i tasken.

Gnid ikke parfume ind i huden – det 'ødelægger' duften, så den ændres. Spray parfumen på huden, og lad den tørre naturligt uden at røre den.

Brug forskellige parfumer til forskellige lejligheder og til at afspejle dit humør. Brug en parfume om dagen og en anden om aftenen.

Om sommeren kan du opbevare parfumen i køleskabet – så virker den ekstra forfriskende, når det er varmt. Parfume bør altid opbevares tørt og køligt.

 

 

 

 


 

STØTTEMATERIALE

 

AMWAY-dufte – PPT