image/jpeg;;;l1.jpg

NUTRILITE/NUTRIWAY™* – AC Milans officielle kosttilskud

AC Milans succes: legendarisk
AC Milans kosttilskud: NUTRILITE/NUTRIWAY™

AC Milan er et af de bedste fodboldhold i Europa. Ikke overraskende står der nogle rigtig gode spillere og trænere bag mesterskaberne. Mer der er også noget andet – NUTRILITE/NUTRIWAY™ kosttilskud.

NUTRILITE/NUTRIWAY™ har været officiel leverandør af kosttilskud til AC Milan siden 2008 og har leveret den gode ernæring, der hjælper sportsfolkene med at levere præstationer i verdensklasse. Sammen arbejder vi på at skubbe til grænserne for sportspræstationer.

Samarbejdet mellem verdens mest succesfulde fodboldklub og den globale leder på markedet for ernæring og velvære opstod ikke ved en tilfældighed. NUTRILITE/NUTRIWAY™ mærket og AC Milan deler den samme filosofi:

Optimale præstationer kræver optimal ernæring.

Og da NUTRILITE/NUTRIWAY™ produkterne er kendte for at få mere ud af naturen, kommer det ikke som en overraskelse, at MilanLab har tillid til, at vores kosttilskud kan få mere ud af deres spillere.

*Varemærket NUTRILITE™ bærer navnet NUTRIWAY™ i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Tyrkiet, Australien og New Zealand.

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

Siden 2008 har NUTRILITE/NUTRIWAY™-eksperter arbejdet sammen med MilanLabs læger og specialister for at opfylde AC Milan-spillernes individuelle behov med skræddersyede kostplaner. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP, er den NUTRILITE/NUTRIWAY™-forsker, der har ansvar for at vurdere data om spillernes kost, gener og livsstil. Hun benytter disse informationer, når hun sammen med AC Milans læge, Dr. Dolci, og lederen af biokemi hos MilanLab, Dr. Avaldi, udarbejder anbefalinger om kostmæssige ændringer og specifikke NUTRILITE/NUTRIWAY kosttilskud.

Selv sportsfolk i verdensklasse kan mangle vigtige næringsstoffer i deres kost. Ved at skabe et velbalanceret næringsmæssigt grundlag og udfylde de næringsmæssige huller med NUTRILITE/NUTRIWAY kosttilskud har vores eksperter forbedret AC Milan-spillernes fysiske velvære.

image/jpeg;;;l3.jpg

PRÆSTATIONER

Over 90% af AC Milans foldboldspillere følger NUTRILITE/NUTRIWAYs kostprogram, og de nyeste laboratorietests viser betydelige forbedringer i deres niveau af D-vitamin. Ud over at de har det bedre og har mere energi, siger spillerne også, at de oplever færre muskelkramper og at det varer længere, før de føler sig udmattede. Det er bevis på, at optimal ernæring giver optimale præstationer.

image/jpeg;;;blank.jpg

NUTRILITE/NUTRIWAYs helhedsorienterede tilgang til ernæring stemmer perfekt overens med MilanLabs filosofi. Vi anerkender NUTRILITE/NUTRIWAY™-mærket som en førende autoritet inden for ernæringsforskningen, og vi har tillid til, at deres kosttilskud hjælper vores sportsfolk med at yde optimale præstationer.

– Dr. Alberto Dolci, MD