DOUBLE X™

NUTRIWAY DOUBLE X™ & Daily

NUTRIWAY Daily og NUTRIWAY DOUBLE X™ er pålidelige kilder til vigtige vitaminer og mineraler, og bringer dig et skridt tættere på en velbalanceret ernæring. NUTRIWAY-produkternes formål er at støtte og aktivere dine naturlige styrker.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

God ernæring gør forskellen

Alle vores vitale kropsfunktioner afhænger af tilstedeværelsen af vitaminer og mineraler, som skal hjælpe med at støtte en sund og aktiv livsstil. Disse vigtige næringsstoffer findes i mange forskellige frugter og grøntsager. Derfor er den bedste måde at sikre, at din krop får alle de vitaminer og mineraler, du har brug for hver dag, at spise forskellige typer af fødevarer.

Med nutidens travle livsstil er der ofte ikke tid til at få en nærende kost, eller vi springer ligefrem måltider over. Friske fødevarer erstattes ofte af færdiglavede produkter, og vores begrænsede tid medfører ofte en kost, der er næringsfattig. Kosttilskud er et godt supplement til manglende næringsstoffer, som kan hjælpe med at sikre en afbalanceret kost, optimal sundhed og generelt velvære.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Hvilke næringsstoffer er vigtige?

Rent liv: vitaminer

Vitaminer er vitale for alle grundlæggende metaboliske funktioner såsom udnyttelse af andre næringsstoffer og dannelse af blodceller, hormoner, genetisk materiale og kemiske stoffer i nervesystemet. Vitaminer klassificeres som 'vandopløselige' eller 'fedtopløselige' afhængigt af deres kemiske egenskaber.Vandopløselige vitaminer omfatter C-vitamin og alle B-vitaminerne. A-, D-, E- og K-vitaminer er 'fedtopløselige' vitaminer.

Effektive eksperter: mineraler

Mineraler driver væksten og reparerer funktioner i alle kroppens celler, mens de også spiller en vital rolle i andre mere komplekse kemiske systemer, hovedsagelig i nervesystemet. Mineraler såsom kalcium spiller en vigtig rolle i reparation af knogler og tænder. Jern er essentielt for at hæmoglobin (et protein i de røde blodceller) kan fungere korrekt, og magnesium udfører mere end 300 biokemiske funktioner i kroppen!

Naturligt forsvar: antioxidanter

Frie radikaler kan beskadige DNA'et i kroppens celler gennem oxidering, hvilket potentielt kan føre til sygdom og hurtig aldring. Antioxidanter hjælper med at beskytte kroppens celler ved at bekæmpe de frie radikaler, der giver celleskader. Almindelige antioxidanter omfatter C- og E-vitamin foruden andre vitaminlignende stoffer som karotenoider (alfa- og betakaroten), lycopen og lutein, men også spormineraler som selen.

Naturens under: phyto-næringsstoffer

Næringsstoffer fra planter har altid været en del af den kemiske sammensætning i frugter og grøntsager. Men det er først i de senere år, at specifikke næringsstoffer i planter – såkaldte phyto-næringsstoffer – er blevet isoleret, identificeret og undersøgt for deres mange gavnlige kvaliteter. Forskning i hele verden har nu vist, at en kost, der er rig på phyto-næringsstoffer, kan medvirke til at fremme optimal sundhed.

Phyto-næringsstoffer er naturligt forekommende kemiske stoffer, der findes i planter. Disse effektive stoffer menes at hjælpe med at beskytte kroppen på naturlig vis og optimere effektiviteten af vigtige vitaminer.

image/jpeg;;;nutriway_doublex_products.jpg

Multivitaminer for flere behov - hele året rundt

Fem portioner frugt og grøntsager om dagen. Det er reglen. Et tilstrækkeligt indtag af vitaminer og mineraler er essentielt for at styrke immunforsvaret, understøtte normal vækst og udvikling samt hjælpe cellerne og organerne med at udføre deres arbejde. Men det kan være svært at få de rigtige mængder, fordi vi ofte erstatter afbalancerede måltider med behandlede fødevarer. Alkohol, koffein og nikotin har også sin virkning og 'stjæler' vigtige vitaminer og mineraler fra kroppen.

Selvom kosttilskud ikke kan erstatte en sund og velbalanceret kost, er multivitaminer formuleret til at fungere som en supplerende kilde af de vitaminer og mineraler, der hjælper dig med at opfylde dit daglige næringsbehov, og som kan mangle fra din almindelige kost.De danner et pålideligt og solidt grundlag af vigtige vitaminer og mineraler, og giver et skub mod en velbalanceret ernæring.

Find dit optimale dig!

NUTRILITE/NUTRIWAY tilbyder to multivitamin/multimineral-produkter, der dækker forskellige næringsmæssige huller og forbedrer din kost på den naturlige måde hele året rundt:

  • NUTRIWAY Daily giver dig de grundlæggende næringsstoffer, så du kan være sikker på, at du passer godt på dig selv.
  • NUTRIWAY DOUBLE X kosttilskud er det avancerede produkt, der giver øget næringsmæssig støtte, når kravene til din krop bliver endnu større.