Problem

Global underernæring hos børn er et stigende problem. Millioner af børn dør hvert år som følge af denne tilstand, og de, der overlever, får ofte helbreds- og udviklingsmæssige problemer resten af livet.

 

 

Løsning

NUTRILITE™/NUTRIWAY har udviklet NUTRIWAY Little Bits, et mikronæringsstoftilskud til underernærede børn med plantenæringsstoffer.

 

Resultater

NUTRILITE/NUTRIWAY Power of 5-kampagnen er udviklet med det formål at øge kendskabet til underernæring hos børn, gøre noget ved det vigtige behov for korrekt ernæring i de første 5 år af børnenes liv og give alle mulighed for at hjælpe.

Det er vores mål at forbedre den daglige, ernæringsmæssige værdi i kosten hos underernærede børn i alderen fra 6 måneder til 5 år. Vi opfordrer dig til at deltage i, gøre opmærksom på og blive en del af den store globale løsning.

 

image/jpeg;;;foto2.jpg

NUTRILITE/NUTRIWAY Power of 5-partnerskaber

NUTRILITE/NUTRIWAY Power of 5-kampagnen sætter fokus på de vigtige forhold, der er nødvendige for at støtte børns ernæringsmæssige, fysiske og følelsesmæssige sundhed. Det første vigtige forhold er mellem moderen og barnet. Non-governmental Organizations (NGO'er) spiller en vigtig rolle i støtten til både moderen og barnet. Amway og NUTRILITE/NUTRIWAY har stærke partnerskaber med NGO'er som CARE, der hjælper børn med andre vigtige ting som fx mad og uddannelse. Det femte vigtige partnerskab er mellem børnene og dig, når du hjælper dem, så de kan modtage NUTRIWAY Little Bits.

image/jpeg;;;foto3.jpg

Din gave med Power of 5

CARE er den globale fundraising-partner. Din donation til CARE hjælper børn, så de kan modtage NUTRIWAY Little Bits. 1 måneds forbrug til 1 barn koster 10 USD, og 1 års forbrug koster 120 USD.

image/jpeg;;;Guinness_World_Record_collage.jpg

Din indsats

I 2014, hvor kampagnen blev lanceret, indsamlede mennesker over hele verden håndaftryk for at øge kendskabet til global underernæring hos børn. For hvert håndaftryk donerede Amway 1 USD til CARE, og kollagen af mere end 75.000 håndaftryk førte til en Guinness-verdensrekord for den største kollage af håndaftryk (der er i alt blevet indsamlet 260.872 håndaftryk).

Hvis du ønsker at få mere at vide om det globale problem med underernæring i alle dens former, skal du gå ind på http://mamap.io/map.

Her kan du finde et onlineværktøj, der er udgivet af Amway og Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN). Værktøjet indeholder data fra mere end 30 lav-, mellem- og højindkomstlande og er en nem vej til at få statistisk materiale for de enkelte lande samt viden om ernæringsmæssige problemer.