kr 398,00
(Vis alle)
kr 884,44 / 1 kg
Antal:

  Antal:

   Nutriway™ All Plant Protein giver plantebaseret kvalitetsprotein, der sikrer et optimalt dagligt indtag for at holde dig i gang*.  

   Derfor vil du synes om produktet ...

   Proteiner kaldes også livets byggesten, fordi de findes i hver enkelt celle i kroppen, hvor de hjælper med at reparere skader og opbygge nye celler. Som stellet på en cykel udgør de fundamentet for din krop og en ramme for dine knogler og muskler. Vi er dog ikke i stand til at lagre overskydende protein, og det er derfor vigtigt med et løbende indtag. Du tror måske, at du er dækket ind via kosten, men eftersom de primære kilder fra kosten til protein er mælk, æg, ost og rødt kød, får du måske ikke dit behov opfyldt, hvis du er vegetar eller er på en anden form for specialkost. 

   Nutriway™ All Plant Protein er et velbalanceret og sundt alternativ til de mere traditionelle former for protein, og det indeholder alle ni essentielle aminosyrer, der bidrager til et sundt helbred. Nutriway™ All Plant Protein er hurtigt, nemt og meget praktisk, da det kan blandes med drikke- og madvarer, uden at det påvirker smagen. Prøv at blande en spiseskefuld af dette 100 % naturlige protein i din daglige smoothie efter træning. 
    

   Godt at vide ... 

   • Produktet indeholder ikke animalske ingredienser og er velegnet til vegetarer.
   • Naturligt proteintilskud. 
   • Indeholder mindre end 0,5 g fedt pr. portion. 
   • Let at fordøje. 
   • Der er ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler i dette praktiske proteinpulver. 
   • Selvom nogle madvarer er gode kilder til protein, kan de også have et højt indhold af kolesterol, mættet fedt, salt og kalorier. Nutriway™ All Plant Protein er et sundt alternativ, der stammer fra soja, hvede og ærter. 
   • Én spiseskefuld giver 8 g protein. Alle har brug for mindst 0,83 g protein pr. kg kropsvægt om dagen. Det betyder, at en person, der vejer 60 kg, skal have ca. 50 g protein om dagen.  *
   • Er nemt at tilsætte til varme eller kolde mad- og drikkevarer, uden at det påvirker smagen. Prøv også at tilsætte det til en power-smoothie, energigivende drik med mandler eller udrensende gulerods- og appelsinsmoothie. 
   • Giver en balance af alle ni essentielle aminosyrer. ‘Essentielle’ betyder, at kroppen ikke selv kan danne dem, og det er bl.a. histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, phenylalanin, threonin, tryptophan og valin. 
     

   * Protein bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskelmasse. https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209.

    

    
   NÆRINGSINDHOLD PR.PORTION (10 g) PR. 100 g
   Energi 170 KJ/40 Kcal 1700 KJ/400 Kcal
   Fedt 0,48 g 4,8 g
     heraf mættede fedtsyrer 0,06 g 0,6 g
   Kulhydrat 0,32 g 3,2 g
     heraf sukkerarter 0 g 0 g
   Protein 8 g 80 g
   Salt 0,23 g 2,3 g
   Essentielle aminosyrer    
   Isoleucin 390 mg 3900 mg
   Leucin 660 mg 6600 mg
   Lysin 510 mg 5100 mg
   Methionin og cystin 220 mg 2200 mg
   Phenylalanin og tyrosin 750 mg 7500 mg
   Threonin 310 mg 3100 mg
   Tryptophan 120 mg 1200 mg
   Valin 400 mg 4000 mg
   Histidin 210 mg 2100 mg
   • Dem, der ikke kan indtage tilstrækkelig mælk, kød, ost eller andre fødevarer, der er rige på proteiner.
   • Dem, der dyrket meget motion.
   • Dem, der passer på kalorie- og fedtindholdet i deres kost.
   • Dem, der springer måltider over, spiser små portioner eller føler, de har brug for mere protein i deres kost.
   • Børn (over tre år), teenagere, ældre, gravide og ammende kvinder, der har brug for ekstra protein.

   Anbefalet dosis

   Efter behov tilsættes en skefuld (ca. 10 g) pulver til mælk eller andre drikkevarer én eller flere gange om dagen. Rør hurtigt rundt eller ryst i et minut i en lukket beholder. Kan også drysses på morgenmaden, i suppen, i salaten eller på andre madvarer.

   Gode råd

   Anbefales ikke til børn under tre år, med mindre du har rådført dig med din læge. Emballagen skal holdes tæt lukket. Opbevares køligt og tørt. Produktindhold kan synke noget sammen under forsendelsen. Nettovægt garanteret.