kr 1.210,00
(Vis alle)
Antal:

  Antal:

   Denne hudplejerutine til hele kroppen inden sengetid renser, tilfører huden næring og er en ren nydelse, når du vil vågne til drømmehud.

    

   Hvad produktet gør for dig

   Artistry™ Beauty Sleep Solution er en kollektion af særligt udvalgte Artistry- og g&h-hudplejeprodukter til nydelsesfuld ansigtsbehandling, nærende hudpleje af kroppen og fremme af hudens cellefornyelse, mens du sover.

   • Artistry Skin Nutrition™ Micellar Makeup Remover + Cleanser fjerner snavs og andre urenheder, som huden udsættes for i løbet af dagen, som f.eks. støv, makeup og forurening, så hudens porer renses og forberedes til de efterfølgende produkter.
     
   • Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask beroliger huden i op til otte timer, forbedrer hudens fugtbarriere og indhyller dig i en behagelig æterisk olieduft med lavendel, som dyrkes på NutriCert-certificerede partnerlandbrug, samt bergamot.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Body Lotion tilfører huden næring og støtter dens fugtbarriere med bambuskompleks, ceramid udvundet af olivenolie og Nutriway-dyrket hvid chiafrøolie.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream tilfører straks næring og blødgør tørre fødder, samtidig med at den reparerer og beskytter hudens fugtbarriere med en fyldig, ufedtende konsistens.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream tilfører næring og lindrer tørre og ru hænder ved hjælp af bambuskompleks, ceramid udvundet af olivenolie, hvid chiafrøolie og sheasmør.
     
   • MEDFØLGENDE GAVE SOM TIDSBEGRÆNSET TILBUD* Artistry Silk Night Mask hjælper dig med at få bedre søvnkvalitet og hjælper med at forebygge synligheden af rynker. Materiale fremstillet af 22-momme 100 % morbærsilke, der er blødt og åndbart, til en nydelsesfuld afslutning på din skønhedspleje om aftenen. Leveres, så længe lager haves.

   Artistry Beauty Sleep Solution består af følgende individuelle produkter:

   1 x Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser (200 ml)
   1 x Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask (80 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Body Lotion (400 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Foot Cream (100 ml)
   1 x g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Hand Cream (75 ml)
   1 stk. Artistry Night Silk Mask – MEDFØLGENDE GAVE*

   * MEDFØLGENDE GAVE. Leveres kun sammen med Artistry Beauty Sleep Solution, så længe lager haves. Kan ikke købes særskilt. 

   Derfor vil du synes om produktet

   Du støtter fornyelsen af din hud, mens du sover, ved hjælp af særligt udvalgte produkter til ansigt og krop, samtidig med at du giver din hud nydelsesfuld behandling.

   En moderne tids stress og belastninger påvirker hudens udseende, så den kommer til at se mat eller træt ud. Nattetimerne er vigtige for huden og dens udseende, fordi den fornyes 3 gange hurtigere, mens vi sover, sammenlignet med når vi er vågne.

   Artistry Beauty Sleep Solution hjælper med at støtte huden i ansigtet og på kroppen under søvn. Du kan sove med sindsro, fordi du ved, at din hud behandles med naturlige ingredienser og rene produktsammensætninger, der er veganske, allergitestet og testet under kontrol af hudlæger, og som ikke indeholder noget, de ikke bør.

   Sund skønhedspleje til søde drømme.

   Fakta til dig

   Rene produktsammensætninger
   Indholdet i Artistry- og g&h-produkter er udviklet baseret på Artistry Clean-standarderne og g&h Personal Care Clean-standarderne, som er strenge retningslinjer, der sikrer, at produkterne er rene, sikre og effektive. Det vil sige, at de er:

   • Godkendt af The Vegan Society
   • Uden mineralsk olie, parabener eller phthalater
   • Uden animalsk baserede ingredienser og ikke testet på dyr

   Plantebaserede ingredienser
   Alle hudplejeprodukterne til ansigt og krop i Artistry Beauty Solution indeholder et eller flere phyto-næringsstoffer, som er dyrket på et af vores egne Nutriway-landbrug eller på NutriCert-certificerede partnerlandbrug. Ud over høj kvalitet sikrer det markedets bedste sporbarhed fra frø til færdige hudprodukter, du kan have tillid til.

   Varemærker, du kan have tillid til
   Beauty Sleep Solution er kombinationen af det bedste fra Artistry-varemærkets ekspertise i hudforskning med bæredygtigt dyrkede ingredienser fra Nutriway – verdens mest solgte mærke inden for vitaminer og kosttilskud** – pg g&h-produkternes rene plantekraft og sunde egenskaber.

   Artistry Beauty Sleep Solution er udviklet i samarbejde med Amways ABOer, som forstår, promoverer og hjælper med at dække kvinders hud- og skønhedsplejebehov i alle aldre og til alle hudtyper.

   ** Kilde: http://gdretail.net/amway-claims/

   Anvendelse

   Produkterne i Artistry™ Beauty Sleep Solution fungerer sammen som en del af en hudplejerutine inden sengetid. Du kan sagtens kombinere dem med dine foretrukne Artistry- eller g&h-produkter, f.eks. renseprodukter, tonere, serummer og fugtighedsprodukter.

   Se brugsanvisningerne til hvert produkt for nærmere oplysninger

   * MEDFØLGENDE GAVE. Leveres kun sammen med Artistry Beauty Sleep Solution, så længe lager haves. Kan ikke købes særskilt. 

   Ingredienser

   Plantebaserede ingredienser til din hudplejerutine inden sengetid
   Alle hudplejeprodukterne til ansigt og krop i Artistry Beauty Solution indeholder et eller flere phyto-næringsstoffer, som er dyrket på et af vores egne Nutriway-landbrug eller på NutriCert-certificerede partnerlandbrug.

   • Hvide chiafrø
    De har hudstyrkende virkning dybt i hudens overflade, og som hjælper med at give huden synlig næring og sund skønhedspleje. De hvide chiafrø dyrkes på et bæredygtigt Nutriway-landbrug og et partnerlandbrug med markedets bedste sporbarhed fra frø til færdigt hudprodukt.
    Findes i: Artistry Skin Nutrition™ Sleeping Mask og Artistry Skin Nutrition Micellar Makeup Remover + Cleanser
   • Fermenteret CICA-ekstrakt
    Dette phyto-næringsstof, som er udvundet af en blomstrende plante, hjælper med at berolige og tilføre huden fugt. I sin fermenterede form er ekstraktet syv gange mere fugtbevarende og dobbelt så beroligende (sammenlignet med ufermenteret CICA).
    Findes i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Plantekompleks
    Natmaskens plantekompleks med syv ingredienser (rosmarin, kamille, skjolddrager, japansk pileurt, centella, lakrids og te) hjælper med at berolige huden og give den ny energi, samtidig med at dens fugtbarriere styrkes.
    Findes i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Bladkaktus
    (Epiphyllum oxypetalum) Tilfører huden fugt på to niveauer, nemlig i hudens barriere og overhuden. Denne plante hjælper med at forbedre hudens fugtbarrierefunktion og opretholde fugtbalancen til bedre og sundt udseende hud.
    Findes i: Artistry Skin Nutrition Sleeping Mask
     
   • Bambuskompleks
    Plantebaseret vand fremstillet af bambus og glycerin udvundet af planter til at hjælpe med at bevare fugt i huden.
    Findes i: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream og g&h Nourish Hand Cream
     
   • Ceramid udvundet af olivenolie. En særlig type af lipider, der hjælper med at opretholde hudens fugtbarriere.
    Findes i: g&h Nourish Body Lotion, g&h Nourish Foot Cream og g&h Nourish Hand Cream

   Disse ingredienser indgår i videnskabeligt udviklede produktsammensætninger, der kombinerer videnskab og natur, når det er bedst for huden.

   På produktsiderne kan du finde en komplet liste over ingredienserne i de enkelte produkter: