

Fremstillet kun til Amway af Carapelli Firenze S.p.A. (virksomheden er certificeret med EN ISO 9001:2000). Olivenolie af højeste kvalitet, der er udvundet direkte af oliven, udelukkende ved brug af maskiner. Blanding af olivenolie fra EU.
- Udviklet specielt til Amway i samarbejde med Carapelli Firenze – en førende italiensk producent af eksklusive kvalitetsprodukter.
- Suveræn kvalitet, der overstiger gældende lovkrav.
- Der anvendes kun de bedste håndplukkede oliven fra Middelhavsområdet.
- Den skånsomme håndtering af frugten mindsker antallet af stødte eller maste frugter, og det sikrer et lavere syreindhold (ca. 0,3 %).
- Indeholder oliesyre, polyfenoler og E-vitamin. Pakken indeholder 2 x 0,75 liters flasker.
Næringsindhold, portionsstørrelse 10 ml | 100 ml | 10 ml |
---|---|---|
Energi | 3378 kJ (822 kcal) | 338 kJ (82 kcal) |
Fedt | 91 g | 9 g |
heraf | ||
Mættede fedtsyrer | 14 g | 1,4 g |
Enkeltumættede fedtsyrer | 69 g | 6,9 g |
Flerumættede fedtsyrer | 8,0 g | 0,8 g |
Kulhydrat | 0 g | 0 g |
heraf | ||
Sukkerarter | 0 g | 0 g |
Kostfibre | 0 g | 0 g |
Protein | 0 g | 0 g |
Salt | 0 g | 0 g |
I middelhavslandene anvendes madlavningsolivenolie traditionelt til alle former for tilberedning af mad (ovnstegning, pandestegning, grillning, drypning, dressing, marinade, som ingrediens i madlavning mv.). Men da de umættede fedtsyrer i olivenolien kan blive ødelagt ved høje temperaturer, anbefaler vi ikke olivenolie til pandestegning, grillning og ovnstegning.
Gode råd
Opbevares afskærmet fra lys og varme, idéelt ved 20° C. Bundfældning (uklar olie) kan forekomme, hvis olien opbevares under 7° C. Dette er en normal proces, som skyldes, at olivenolie har tendens til at størkne ved lave temperaturer – det påvirker ikke produktets kvalitet. Hvis olien er størknet, opbevares den blot ved stuetemperatur i op til otte timer, så de størknede fedtsyrer igen bliver flydende.