Extra Virgin Olive Oil AMWAY™

kr 255,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 3963
Størrelse: 2 x 750 ml
Antal:

  Fremstillet kun til Amway af Carapelli Firenze S.p.A. (virksomheden er certificeret med EN ISO 9001:2000). Olivenolie af højeste kvalitet, der er udvundet direkte af oliven, udelukkende ved brug af maskiner. Blanding af olivenolie fra EU.

  • Udviklet specielt til Amway i samarbejde med Carapelli Firenze – en førende italiensk producent af eksklusive kvalitetsprodukter.
  • Suveræn kvalitet, der overstiger gældende lovkrav.
  • Der anvendes kun de bedste håndplukkede oliven fra Middelhavsområdet.
  • Den skånsomme håndtering af frugten mindsker antallet af stødte eller maste frugter, og det sikrer et lavere syreindhold (ca. 0,3 %).
  • Indeholder oliesyre, polyfenoler og E-vitamin. Pakken indeholder 2 x 0,75 liters flasker.
   
  Næringsindhold, portionsstørrelse 10 ml 100 ml 10 ml
  Energi 3378 kJ (822 kcal) 338 kJ (82 kcal)
  Fedt 91 g 9 g
  heraf
  Mættede fedtsyrer 14 g 1,4 g
  Enkeltumættede fedtsyrer 69 g 6,9 g
  Flerumættede fedtsyrer 8,0 g 0,8 g
  Kulhydrat 0 g 0 g
  heraf
  Sukkerarter 0 g 0 g
  Kostfibre 0 g 0 g
  Protein 0 g 0 g
  Salt 0 g 0 g

  I middelhavslandene anvendes madlavningsolivenolie traditionelt til alle former for tilberedning af mad (ovnstegning, pandestegning, grillning, drypning, dressing, marinade, som ingrediens i madlavning mv.). Men da de umættede fedtsyrer i olivenolien kan blive ødelagt ved høje temperaturer, anbefaler vi ikke olivenolie til pandestegning, grillning og ovnstegning.

  Gode råd

  Opbevares afskærmet fra lys og varme, idéelt ved 20° C. Bundfældning (uklar olie) kan forekomme, hvis olien opbevares under 7° C. Dette er en normal proces, som skyldes, at olivenolie har tendens til at størkne ved lave temperaturer – det påvirker ikke produktets kvalitet. Hvis olien er størknet, opbevares den blot ved stuetemperatur i op til otte timer, så de størknede fedtsyrer igen bliver flydende.