kr 347,00
(Vis alle)
kr 1.927,78 / 1 kg
Antal:

  NUTRIWAY Fibre Powder er en speciel blanding af tre opløselige fibre fra naturligt udledte plantekilder og er en praktisk måde at få flere fibre. Pulveret er uden smag, let at blande og kan drysses direkte på maden eller blandes i dine drikkevarer.

  Det anbefalede daglige fiberindtag for voksne er 25-30 g. Dette produkt indeholder 5 g nedbrydelige fibre og kan spises sammen med andre NUTRIWAY-fiberprodukter, så du får flere forskellige kilder til fibre.

  Velegnet til vegetarer.
  Produktet indeholder ikke animalske ingredienser.

  • Indeholder nedbrydelige kostfibre fra tre plantekilder.
  • En hurtig og praktisk måde til at få de daglige fibre.
  • Er skånsomt for maven.
  • Produktet er ikke grynet og uden lugt. Nemt at blande i drikkevarer uden kulsyre eller drysse på maden uden at give den ekstra smag.
  • Er velegnet til madlavning.
  • Ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.
   
  INDHOLD PR. PORTION 6 g   PR. 100 g
  Energi 50 kJ (12 kcal) 833 kJ (200 kcal)    
  Fedt, heraf 0 g 0 g
    mættede fedtsyrer   0 g 0 g
  Kulhydrat, heraf 0,6 g 10 g
    sukkerarter 0,5 g 8 g
  Kostfiber 5 g 83 g
  Protein 0 g 0 g
  Salt 0 g 0,08 g
  Anbefalet dosis

  Som supplement til din daglige kost opløs indholdet af en portionspose i 250 til 375 ml vand eller juice, eller drys det på maden og drik et helt glas (250 ml) væske sammen med hver portion. Til voksne og børn på 12 år eller derover: Én eller to portionsposer dagligt, så du gradvist forøger fiberindtaget. Det er bedst at spise produktet i forbindelse med et måltid.

  Gode råd

  Opbevares utilgængeligt for børn. Dette produkt erstatter ikke en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Derudover er det generelt vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.