Registrer dig som kunde for at få 12% rabat på alle produkter!

Garlic NUTRIWAY™

kr 254,00
(Vis alle)
Bestillingsnummer: 109705
Størrelse: 120 tabletter
Antal:

  NUTRIWAY Garlic er et kosttilskud med hvidløgspulver. Hvidløg bidrager til normal immunfunktion og og til at holde hjertet sundt/ kolesterolniveauet normalt.

  Dette produkt er en praktisk måde til at få alle hvidløgets gavnlige virkninger, men uden den ubehagelige lugt. Hvidløget i dette produkt har en behagelig pebermyntesmag. Hvidløget og pebermynten i dette produkt kommer fra den NUTRILITE-ejede Trout Lake Farm.

  • Hvidløg bidrager til at holde hjertet sundt og kolesterolniveauet normalt. Det bidrager også til normal immunfunktion.
  • To tabletter giver mindst 13,5 mg alliin og 6 mg allicin. Allicin dannes, når hvidløget knuses, og dets to bestanddele, alliin og alliinase, går i forbindelse med hinanden. Det er det, der giver frisk hvidløgslugt.
  • Behagelig smag af pebermynte giver beskyttelse mod dårlig lugt.
  • Overtrækket på tabletten beskytter de aktive bestanddele i hvidløget under deres vej gennem det sure mavemiljø og frigør dem i tarmen, hvor de bliver aktive.
  • Ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.
   
  INDHOLD  PR. DAG (2 tabl.) 
  Hvidløgspulver 770 mg

   

  Alle, der ønsker at supplere kosten med hvidløgets fordele, men uden hvidløgslugten.

  Anbefalet dosis

  To tabletter dagligt i forbindelse med et måltid.

  Gode råd

  Opbevares utilgængeligt for børn. Dette produkt erstatter ikke en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Hold flasken tæt lukket. Opbevares køligt og tørt.