kr 228,00
(Vis alle)
Antal:

  NUTRIWAY™ Kids Omega-3, et kosttilskud i form af bløde gelétabletter, indeholder en kombination af kvalitetsingredienser og fiskeolie fra bæredygtige kilder. Essentielle omega-3-fedtsyrer som DHA og D-vitamin som støtte til knogler på en lækker og sjov måde. *

  * D-vitamin er nødvendig for barnets normale knoglevækst og udvikling af knogler, og D-vitamin bidrager desuden til immunsystemets normale funktion hos børn.

  Hvad produktet gør for dig

  • Omega-3-fedtsyrer som DHA bør være en vigtig del af en sund kost til børn, da disse gode fedtstoffer ikke kan produceres i tilstrækkelig grad i kroppen.
  • De bløde gelétabletter har en fantastisk smag af blandet frugt – så børnene vil elske at tage dem.
  • D-vitamin er nødvendig for normal knoglevækst og udvikling af knogler hos børn. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion hos børn.
  • Det velsmagende kosttilskud med omega-3-fiskeolie til børn indeholder næringsstoffer til støtte for knoglerne.

  Generelt er det vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.

  Derfor vil du synes om produktet

  Omega-3-fedtsyrer som DHA bør være en vigtig del af sund kost til børnene. Desværre kan disse gode fedtstoffer ikke produceres i tilstrækkelig grad i kroppen. Fisk samt skaldyr er gode kilder til omega-3-fedtsyrer, men disse madvarer er ikke særlig populære hos mange børn. Derfor er forældrene på udkig efter lækre alternativer. NUTRIWAY Kids Omega-3 bløde gelétabletter er et kosttilskud med omega-3-fiskeolie til børn, der støtter normal vækst i børnenes knogler på en lækker måde med D-vitamin. De indeholder kvalitetsingredienser og fiskeolie fra bæredygtige kilder.

  Indeholder ikke sødestoffer og konserveringsmidler. Indeholder kun farvestoffer fra naturlige kilder. Indeholder naturlige smagsstoffer.

  Fakta til dig

  NUTRIWAY Kids Omega-3 bløde gelétabletter har mange fordele, såsom:

  • Fantastisk smag af blandet frugt (perfekt til at skjule fiskesmagen og -eftersmagen). Emballageteknologi, der danner en total ilt- og fugtbarriere: Sikrer den gode smag.
  • Speciel ingredienssammensætning omdanner omega-3-fedtsyrer til en emulsion, der spredes i mavesaften.
  • De bløde gelétabletter er meget nemme at tygge.
  • Det er ikke nødvendig at tage dem sammen med vand.

  Produktet indeholder bæredygtig fiskeolie og er certificeret af ’Friend of the Sea’ (Friend of the Sea beskytter verdenshavene via bevaringsinitiativer og certificering af bæredygtige produkter og serviceydelser; https://friendofthesea.org/). Gelétabletterne er fremstillet af den norske producent Vitux AS og certificerede af Friend of the Sea.

  Vigtige egenskaber

  • Kosttilskud med omega-3-fedtsyrer til børn med kvalitetsingredienser på en lækker og sjov måde.
  • D-vitamin er nødvendig for normal knoglevækst og udvikling af knogler hos børn. D-vitamin bidrager desuden til immunsystemets normale funktion.

  Generelt er det vigtigt at spise en varieret og velbalanceret kost samt have en sund livsstil.

  Anvendelse

  • 1 gelétablet om dagen.
  • Til børn fra 4 år og derover.
  • Opbevares uden for små børns rækkevidde.
  • Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost og en sund livsstil.
  • Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
  • Opbevares køligt og tørt og ikke i direkte sollys.

  Ingredienser

  fiskeolie 27 %, vand, sakkarose, trehalose***, gelatine (bovin), fugtighedsbevarende middel (glycerol), surhedsregulerende middel (trinatriumcitrat), naturlige smagsstoffer, syre (citronsyre), antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, alfa-tocopherol ascorbylpalmitat), farve (paprikaekstrakt), solsikkeolie, mellemkædede triglycerider, D-vitamin (cholecalciferol), canolaolie, skumdæmpningsmiddel (mono- og diglycerider af fedtsyrer).

  ***Trehalose er en glucosekilde

  Næringsindhold

  ANBEFALET DOSIS: Én blød gelétablet om dagen for børn fra 4 år

  INDHOLD Pr. dag(én blød) % RI**
  Vitamin D 4 µg 80
  Omega-3-fedtsyrer 288 mg -
  EPA (eicosapentaensyre) 45 mg -
  DHA (docosahexaensyre) 215 mg -

  ** % af referenceindtag